Dagarrangement

Home of Heroes spel
Home of Heroes spel
Home of heroes activiteit
Home of Heroes
Home of heroes overleg

Home of Heroes

Home of Heroes: Expeditie Steynfabriek - beleef samen met je vrienden het avontuur van de Britse militair in Limburg. Boek nu!

Ga op Expeditie Steynfabriek van Home of Heroes en verken het Maasdorpje Buggenum op een originele manier! Verdiep je in het verhaal van de kleiwarenfabriek en ontdek de helden die hier een belangrijke rol speelden. Want wist jij dat vroeger hier Britse militairen aanwezig waren? En dat er nog altijd wordt gefluisterd dat er een militair werd gevonden in de droogkamers? Tot op heden weet het dorp niet wie deze militair is… Maak je speurneus in je wakker en ga op onderzoek uit!

Tijdens Expeditie Steynfabriek verken je de omgeving en verzamel je alle aanwijzingen en hints die je nodig hebt om die ene vraag te kunnen beantwoorden; ‘Wie is die Britse militair die hier is gevonden?’

De activiteit is geschikt voor groepen t/m 20 mensen en duurt ongeveer 2 uur. Perfect voor een familiedag, gezellig dagje uit of als teambuilding! 

Wanneer

Altijd open
Toelichting: Home of Heroes is op basis van reservering 7 dagen per week geopend. De tijdstippen van de activiteiten worden afgestemd op jouw wensen.

Contact en locatie

Home of Heroes
Dorpsstraat
6082 AR
Buggenum
Ook op deze locatie