Limburgse Streekproducten - Livar Kloostervarken

Livar - Limburgs Kloostervarken
Röntgenweg 19
6101 XD
Echt
Livar Kloostervarkens

Streekproducten

Ontdek de heerlijke en authentieke smaak van Limburg en maak kennis met het Limburgs Kloostervarken. Dit is niet zómaar een producent van varkensvlees. De monniken van Abdij Lilbosch in Echt zijn de grote stille kracht achter het Livarconcept. Samen met de monniken heeft Livar de juiste balans gevonden tussen respect voor de natuur en rendement. Ervaar zelf de smaak van dit typische Limburgse streekproduct!

De missie van Livar

Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De puurheid van het leven met passie voor het vak. Met respect voor mens, dier en omgeving leveren Livarvarkens vlees met de beste smaak en kwaliteit. Met hun krul in de staart al wroetend in de Limburgse grond genieten ze van regionaal geteelde granen. Livarvarkens worden gehouden volgens een eerlijk concept met de kleinschaligheid en charme van toen en volgens de richtlijnen van nu en dát proef je! Livaar biedt met trots een écht stukje Limburgs kwaliteitsvlees zoals het bedoeld is.

Abdij Lilbosch 

Op de abdij zorgen de monniken voor het welzijn van Livarvarkens. Het landbouwbedrijf van Abdij Lilbosch bestaat hoofdzakelijk uit akkerbouw met daarnaast enkele kleinschalige neventakken waaronder de varkenshouderij. De werkzaamheden op de boerderij worden geleid door de eeuwenoude monnikentraditie waarbij gelukkige varkens en gelukkige boeren het uitgangspunt is. De varkens kunnen dag en nacht naar eigen keuze buiten en worden gevoed met Limburgse granen, veelal afkomstig uit eigen teelt. 

Verkrijgbaarheid 

Ben jij benieuwd waar je de unieke smaak van Livar kunt ontdekken? Bekijk hier de horecagelegenheden en de slagers die Livar aanbieden.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 08:30 - 17:00
dinsdag: 08:30 - 17:00
woensdag: 08:30 - 17:00
donderdag: 08:30 - 17:00
vrijdag: 08:30 - 17:00
zaterdag: Gesloten