Parkhotel Horst

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL
Horst
Parkhotel Horst - gelegen aan het water
Parkhotel Horst hotelkamer
Het zwembad van Parkhotel Horst
Restaurant BØFF
Genieten op het terras van Parkhotel Horst
icon/category/overnachten

Hotel

Geniet van een verblijf in het unieke Parkhotel in Horst. Het hotel ligt in een recreatiegebied in Horst, dicht bij Venlo in Noord Limburg. Het gebouw ademt de sfeer van een kasteel en is prachtig gelegen aan het water in een bosrijke omgeving. Elektrisch rijden draagt bij aan een beter milieu. Om dit te motiveren en toegankelijker te maken voor de chauffeurs en als extra service voor onze gasten zijn er elektrische oplaadpunten aanwezig. Voor de Tesla-rijders zijn er  12 Superchargers,  24/7, tot 150 kW  aanwezig.

Hotel

 • Classificatie 4 sterren
 • Rolstoel toegankelijke locatie
 • Rolstoel toegankelijk toilet
 • Oplaadmogelijkheid elektrische auto
 • Aantal kamers: 50-100
 • Gratis Wifi in verblijf
 • Horeca voorziening aanwezig
 • Verwarmd binnen zwembad
 • Wellness aanwezig: Tuks Stoombad, Sauna,  Beautysalon
 • Gratis parkeren
 • Ligging aan het water

Kamers

Kies uit onder andere een Comfort Room, Junior Suite of een appartement mocht je voor langere tijd willen verblijven. Vier je samen een zeer bijzondere dag? In de Torenkamer vindt je onze bruidsuite, de meest romantische kamer van Parkhotel Horst.

Kasteelachtige omgeving

Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de mooie groene omgeving van Parkhotel Horst. Het hotel heeft met zijn ligging en faciliteiten alles in zich om ideaal te genieten van korte en lange vakanties. Ontdek ook het restaurant en terras met panoramisch uitzicht over het meertje gelegen aan het hotel!

Restaurant BØFF

In het aangename restaurant BØFF, is het heerlijk vertoeven. De ideale plek om er even uit te zijn en te genieten van een panoramisch uitzicht onder het genot van een drankje en hapje. Een kopje koffie met Limburgse vlaai, lunchen met vrienden of familie, dineren of alleen een borrel met een bite: het kan bij BØFF allemaal! De diverse zitjes zijn ideaal voor een hapje en een drankje, in combinatie met het huiselijk en eigentijdse interieur zorgt dit voor een vermakelijke sfeer. Strijk bij lekker weer neer op het ruime opgezette terras en geniet zowel binnen als buiten van een fantastische uitzicht over het meer.

Wellness

Tijdens een verblijf in Parkhotel Horst mag een bezoekje aan de uitgebreide wellness zeker niet ontbreken. Hier is het heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, de whirlpool, een binnen- en buitensauna en een Turks stoombad. Iets gezonds eten en drinken en relaxen kan in de sfeervolle wellness lounge.

Zakelijk verblijf in Parkhotel Horst

De vergaderaccommodaties van Parkhotel Horst is attractief en verrassend veelzijdig. Het hotel beschikt over maar liefst 12 prachtige vergaderruimtes, waarvan een aantal met panoramisch uizicht op het water. Draadloos Wi-Fi internet door het gehele hotel en alle zalen zijn voorzien van klimaatbeheersing. Afzonderlijk of met elkaar verbonden zijn de zalen geschikt voor vele doeleinden en voor groepen van uiteenlopende omvang. Je bent bij Parkhotel Horst even welkom voor een kleine vergadering of feestje met enkele personen, als voor een product- of bedrijfspresentatie, symposium of personeelsfeest met enkele honderden bezoekers of deelnemers.

Praktische informatie

Parkhotel Horst

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL
Horst
Eigenschappen
Ligging aan het water
Classificatie 4 sterren
Horeca voorziening aanwezig
Rolstoel toegankelijke locatie
Oplaadmogelijkheid elektrische auto
Aantal kamers: 50-100
Zwembad aanwezig
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf
rolstoel toegankelijk toilet

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
2,37km
Natuurgebied
 
 
5,19km
Bezienswaardigheid
 
7,66km
Bezienswaardigheid
 
7,71km
Bezienswaardigheid
 
7,73km
Bezienswaardigheid
 
8,45km
Bezienswaardigheid
 
8,55km
Bezienswaardigheid
 
 
8,58km
Bezienswaardigheid
 
8,65km
Wandelroute
 
8,95km
Wandelroute
 
8,95km
Wandelroute
 
9,14km
Park / Tuin
 
9,25km
Bezienswaardigheid
 
9,45km
Bezienswaardigheid
 
9,51km
Bezienswaardigheid
 
9,69km
Bezienswaardigheid
 
9,76km
Natuurgebied