icon/category/eten&drinken

Restaurant

Restaurant Pont
Restaurant Pont
Restaurant Pont
Restaurant Pont
Restaurant Pont
Restaurant Pont
Restaurant Pont
Restaurant Pont
Restaurant Pont

Restaurant Pont

Een avond lekker lang tafelen. Bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. Bij restaurant Pont is dat allemaal mogelijk. Mooie gerechten met bijpassende wijnen of speciaal bieren. Daarvoor kom je naar restaurant Pont.

Restaurant Pont staat voor gastvrijheid, toegankelijkheid, genieten, aandacht en...

Restaurant Pont staat voor gastvrijheid, toegankelijkheid, genieten, aandacht en jou op alle vlakken verrassen op een unieke locatie. Streekproducten met een hoge kwalitatieve waarde zijn belangrijk, daarnaast heeft het team alle aandacht voor je. Er wordt met passie verteld over de producten die in huis zijn. De prijs is mooi in lijn met de kwaliteit van de gerechten en de service. Je krijgt altijd waar voor je geld. Bang om buiten de lijntjes te kleuren is Pont niet. Herkenbare gerechten met een eigen, culinaire twist. Door alle elementen; de look, de sfeer, de muziek, de service en de menukaart goed op elkaar af te stemmen wordt het niet alleen een avondje uit, maar zelfs een ervaring.

Kies van de kaart of laat je verrassen met ons regelmatig wisselend verrassingsmenu. Hier bepaal jij wat je niet wilt, en daardoor creëer je een speelveld voor de chef kok. Prachtig gelegen aan de Maas heb je een uitzicht waar menig mens U tegen zegt en kun je lekker genieten van een verkoelend briesje.

Voor een onvergetelijke en bijzondere meeting
Restaurant Pont is een makkelijk bereikbare plaats om samen met een zakenrelatie iets te eten. Ook kun je bij ons terecht voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Je kunt bij Restaurant Pont gratis voor de deur parkeren en je kunt gebruikmaken van gratis WIFI.

Restaurant langs de A2 en A73
Zoek je een restaurant voor een zakelijk overleg in midden Limburg? Dan is Pont een ideale locatie voor jou. Het restaurant is gelegen vlak langs de snelwegen de A2 en A73. Een prima locatie dus om samen met een zakenrelatie of zakenpartner af te spreken. Pont is vanuit Maastricht binnen 30 minuten te bereiken. Vanuit Eindhoven ben je er ook binnen 30 minuten. 

Lees verder
Eigenschappen
Gratis WiFi bij bezoek

Contact en locatie

Restaurant Pont
Polstraat 2
6019 BL
Wessem

Wanneer

zondag: 17:30 - 22:00
maandag: 17:30 - 22:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 17:30 - 22:00
vrijdag: 17:30 - 22:00
zaterdag: 17:30 - 22:00