Ruiterroute Roerdalen - Smul Tocht

Ruiterroute Roerdalen - Smul Tocht
Venhof 2
6075 NE
Herkenbosch
Smul tocht

Ruiterroute

Route: 10,6 km. De route brengt je vanuit manege Venhof in westelijke richting langs diverse gezellige horecagelegenheden.

Natuurrit

Verken de betoverende natuur en ontdek gezellige horecagelegenheden waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een smakelijke maaltijd. Deze prachtige route leidt je langs enkele hoogtepunten, zoals het unieke kasteel Daelenbroeck en de charmante molen Prins Bernhard. Bovendien voert de tocht je gedeeltelijk door het schitterende Nationaal Park De Meinweg.

Onderdeel van het 150 km grote ruiter- en mennetwerk

Deze route maakt deel uit van het uitgestrekte 150 km grote ruiter- en mennetwerk van de gemeente Roerdalen. Ruiter en mennetwerk is een netwerk van paden en routes speciaal ontworpen voor ruiters, menners en paardenliefhebbers. Het biedt een ideale gelegenheid om in alle rust van de natuur te genieten, terwijl je te paard of met een menwagen de omgeving verkent.

Geniet van een onvergetelijke rit door de schitterende landschappen, bezienswaardigheden en de sfeer van Nationaal Park De Meinweg. Deze route is een must voor liefhebbers van natuur en paardrijden, en biedt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. 

Eigenschappen
Route: 10-20 km.
Knooppuntenroute
Route van A naar A

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
1,13km
Natuurgebied
 
4,73km
Natuurgebied
 
4,75km
Natuurgebied
 
6,89km
Manege
 
7,08km
Natuurgebied
 
8,69km
Natuurgebied
 
9,52km
Natuurgebied
 
9,93km
Natuurgebied