Sloephuren-Limburg.nl

Bij Sloephuren-Limburg.nl in Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren. Beleef de Maasplassen nog intenser met deze verzorgde sloepen op een prachtige en unieke locatie aan het water.

Uitgebreide selectie aan sloepen

Bij Sloephuren-Limburg.nl vinden klanten een uitgebreide selectie sloepen om uit te kiezen, waardoor iedereen altijd de perfecte boot kan vinden voor een avontuur op het water. Met 14 sloepen in de vloot bieden ze een scala aan opties die passen bij diverse behoeften en gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een intieme tocht met geliefde, een gezellige dag op het water met vrienden, of een ontspannen zwemuitje, Sloephuren-Limburg.nl heeft de ideale sloep voor iedereen. Onderstaand zijn de sloepmodellen die ze aanbieden:

  • Maxima 485
  • Corsiva 500
  • Corsiva 570
  • Corsiva 595
  • Stout 650
  • Flying Lounge

Extra producten

Om het verblijf op de sloepen nog relaxter te maken, biedt Sloephuren-Limburg.nl handige extra producten aan. Zo kun je bijvoorbeeld een JBL-box huren voor wat extra sfeer aan boord, of een waterdichte ton om belangrijke spullen veilig op te bergen tijdens de vaart. Voor wie iets te vieren heeft, is er ook de mogelijkheid om een flesje wijn of bubbels te bestellen.

Verzekering

Voor mensen die zich iets minder zeker voelen op het water, biedt Sloephuren-Limburg.nl de optie om een schadeverzekering af te sluiten voor extra gemoedsrust. Als klanten ervoor kiezen om geen verzekering af te sluiten, wordt er een borg gevraagd als zekerheid.

Arrangementen

Om de dagje sloepvaren compleet te maken, biedt Sloephuren-Limburg.nl ook leuke arrangementen in samenwerking met Café-Maasterras 't Veerhuis en Restaurant Pont. Na het varen kunnen klanten genieten van een hapje en/of een drankje op het terras.

Reserveren

Het verkennen van de Limburgse Maasplassen vanaf het water biedt een unieke ervaring. Met de vrijheid van een eigen sloep kunnen klanten genieten van de natuur, de zon en verfrissende duiken. Of ze nu een hele dag of een dagdeel willen reserveren, de keuze is aan hen. Je kan eenvoudig online reserveren via de website van Sloephuren-Limburg.nl