icon/category/fallback

VVV-vestiging

VVV Meijel - winkelinterieur
Het pand van VVV Meijel
Collage Meijel (foto: Ger Jegers)

VVV Meijel

Peeldorp Meijel

Het dorp Meijel, gelegen in de Limburgse Peel, laat de karakteristieke kenmerken van dit unieke natuurgebied tot in de dorpskern terugkomen. Allerlei streekelementen, zoals turf, herinneren aan het verleden van deze regio. Vanuit het dorp zijn er routes uitgezet die je laten kennismaken met de Peel, met Meijel en met de prachtige natuur in de omgeving van dit unieke kerkdorp.

VVV Meijel

De winkel van VVV Meijel ligt aan het Raadhuisplein midden in het dorp. In de winkel vind je allerlei regionale producten. De producten zijn los verkrijgbaar maar ook in de vorm van een streek- of uniek cadeau pakket. Je kunt hier ook terecht voor informatie over de omgeving, de Peel en Maas Aetbón, een breed assortiment fiets- en wandelkaarten, tips voor de leukste uitstapjes en fijne overnachtingsadressen.

Collega's gezocht

Bij de VVV in Meijel worden toeristen en bezoekers aan de regio van toeristische informatie voorzien. Het huidige team vrijwilligers is op zoek naar nieuwe collega’s. Vind jij het leuk om een dagdeel per week je enthousiasme over het toeristisch aanbod van deze gemeente te promoten? En spreek je naast Nederlands ook Duits en/of Engels? Neem dan voor meer informatie en mogelijkheden contact op met:  

VVV Meijel/Panningen, Margriet Bouten – m.bouten@hartvanlimburg.nl / 06-30759078 

Wanneer

zondag: Gesloten
maandag: 11:00 - 15:00
dinsdag: 11:00 - 15:00
woensdag: 11:00 - 15:00
donderdag: 11:00 - 15:00
vrijdag: 11:00 - 15:00
zaterdag: 11:00 - 15:00

Contact en locatie

VVV Meijel
Raadhuisplein 8
5768 AR
Meijel