XBAZE Jump Arena - Trampolinepark

XBAZE Jump Arena - Trampolinepark
Pater Claretstraat 2
5953 LC
Reuver

Speeltuin

Kinderfeestjes

Bedrijven met groepsuitjes

XBAZE Jump Arena, het trampolinepark, voor jong én oud, van beginnende jumper tot professionele free-runner. XBAZE heeft verschillende vette area’s, waar je de uitdaging met zwaartekracht aangaat. Bij XBAZE vind je niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren.

Bij XBAZE Jump Arena - Trampolinepark veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend. De Jumptower wordt je grootste uitdaging of maak een salto in een bak vol schuimblokken. Houd het langst je evenwicht op de Slackline of battle tegen je vriend op de Interactive Wall.

Bij XBAZE Jump Arena kan je, via het XBAZE-systeem, voor diverse jumpstyles je toegang reserveren. Samen met vrienden een middag freerunnen of jumpen? Dan reserveer je een uurtje (of langer natuurlijk) Jump4Joy! Voor de kleinsten onder ons is er de Little Jump. Ben jij iemand die graag sporten en jumpen wil combineren? Dan kies je natuurlijk voor Jump4Fit… Welke jumpstyle-uitdaging kies jij?

Voor de veiligheid draag je tijdens het springen speciale XBAZE anti-slip sokken. Deze hebben maximaal grip, glijdt je niet snel uit en willen we ongelukken voorkomen. De sokken bestel je samen met de kaartjes. Heb je al sokken van XBAZE? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer.

*GOOD TO KNOW: Jumpers moeten minimaal zeven jaar oud zijn (jongere kids kunnen meedoen met Little Jump).

Beleef ook de ultieme VR experience in de VR Room van XBAZE!

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 - 18:00
maandag: 15:00 - 20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 13:00 - 18:00
donderdag: 15:00 - 18:00
vrijdag: 13:00 - 18:00
zaterdag: 11:00 - 18:00

Tijdens de vakantieperiode en op feestdagen is XBAZE ruimer geopend. Voor meer informatie kijk op www.xbaze.nl en de social media kanalen.

Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Gratis parkeren