Mountainbikerouteplanner in Limburg 

Mountainbikerouteplanner in Limburg 

Limburg is een van de beste regio's in Nederland om te mountainbiken. Met zijn glooiende landschap, uitgestrekte bossen en pittoreske dorpen biedt Limburg een geweldige mix van uitdagende routes en adembenemende landschappen.

Met de mountainbikerouteplanner kun je gebruik maken van de mooiste routes in Limburg.

Of je nu met een groep of club op een zondagochtend door de natuur of landschap wil crossen, of in je eentje wil trainen voor een wedstrijd, de routeplanner geeft je informatie over de mooiste routes.

Bekijk hier alle mountainbikeroutes in Noord- en Midden-Limburg

Gebruik mountainbikerouteplanner

Je kunt nu kiezen om de Points-Of-Interests op de kaart te laten verschijnen. Kies hiervoor een van de knoppen onder de kaart. (Bv. Zien en doen - bezienswaardigheden)

Klik op een rode of zwarte stip van je keuze. Dit opent een informatievenster over de route. De knop openen geeft vervolgens een totaaloverzicht van de route. De knop sluiten geeft je de mogelijkheid een andere route te kiezen.

Kies vervolgens voor een van de opties, om te bepalen wat je met de samengestelde route wilt doen.

Als je kiest om de link van de route te mailen, dan ontvang je een mail van no-reply@hartvanlimburg.nl. Afhankelijk van de instelling van je spamfilter, kan deze ook sporadisch in je ongewenste mail binnen komen.

NB: als je een route gekozen hebt, dan verschijnen beide knoppen niet meer bovenin het scherm.