Overnachten in Roermond

Overnachten in Roermond in Kasteeltje Hattem

Geniet van een overnachting in Roermond

Roermond is een uitstekende stad voor een citytrip of om te genieten van de natuurgebieden om de hoek. Overnacht in een hotel, vakantiepark, bed & breakfast, vakantiehuis of op de camping. Lees snel verder en ontdek waar je heerlijk kan overnachten in Roermond.

Hotels in Roermond

Comfortabel overnachten in Roermond doe je in één van de vele hotels. Van slapen in een kasteel tot overnachten in een 'coworking' hotel. Het kan allemaal in Roermond. Kies voor een hotel midden in het centrum of geniet van de rust in de omgeving van Roermond, slaap bijvoorbeeld in Herten of Asselt

Hotels in Roermond

Overnachten in Roermond

Theater, hotel en dineren

Hou je van comfort? Geniet in 4-sterrenhotel TheaterHotel De Oranjerie in één van de comfort kamers of kies voor extra luxe en geniet in een prachtige suite. Je hoeft je tijdens je verblijf niet te vervelen. Bewonder een populaire show in het theater en ontdek de heerlijke gerechten en drankjes van Brasserie L'Orange. 

TheaterHotel De Oranjerie bevindt zich in het centrum van Roermond. In slechts 2 minuten loop je naar het treinstation. 

TheaterHotel De Oranjerie

Overnachten achter de tralies

Bijzonder overnachten in Roermond? Dat doe je bij Het Arresthuis. In deze voormalige gevangenis van Roermond beleef je een spectaculaire overnachting. Geniet in één van de luxe kamers, kom tot rust in de sauna en ontdek internationale en gastronomische gerechten in het restaurant van Het Arresthuis. Het hotel is voorzien van een modern en stijlvol interieur. 

Het Arresthuis is gevestigd in het centrum van Roermond. Op slechts 900 meter afstand bevindt zich het Designer Outlet Roermond. 

Het Arresthuis

Bed & Breakfast in Roermond

Hou je van knus- en gezelligheid? Dan is overnachten in een B&B een goed idee. In Roermond kun je overnachten bij diverse B&B's. Geniet in een unieke luxe designer B&B of kies voor een rolstoelvriendelijke B&B midden in het centrum. 

B&B's in Roermond

 

B&B N10 Roermond

Overig overnachten in Roermond

Zoek je iets anders dan een hotel of B&B? Bekijk het overzicht van vakantieparken, vakantiewoningen en campings in én rondom Roermond.

Kom je met de boot? Bekijk het overzicht van jachthavens, aanlegsteigers of ligplaatsen aan de Maasplassen in de gemeente Roermond. 

Jachthaven Asselt