Routeplanners in Limburg

Routebordje

Routeplanners in Limburg

Deze routeplanner biedt routes om te wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken en varen. Stel snel en eenvoudig je route samen op basis van knooppunten of kies voor de mooiste, bestaande routes.

De routegegevens kun je uitprinten, opslaan, gebruiken op bijvoorbeeld je telefoon of tablet, delen met andere gebruikers, downloaden en als je de route op je smartphone uitstippelt, dan kun je deze gelijk starten.

Wandelrouteplanner

Er zijn talloze wandelroutes in Limburg, maar misschien wil je je eigen plan trekken en dus een eigen route samenstellen. Dat kan met de wandelrouteplanner. Zo bepaal je zelf de afstand en de omgeving waar je wandeling doorheen loopt.

Klik hier voor de wandelrouteplanner

Fietsrouteplanner

Limburg is dé provincie om te fietsen. Het gevarieerde landschap van water, bossen en heuvels zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. Stel zelf een fijn rondje samen met de fietsrouteplanner. 

Stel je eigen fietsroute samen

Mountainbikerouteplanner 

Limburg is een van de beste regio's in Nederland om te mountainbiken. Met zijn glooiende landschap, uitgestrekte bossen en pittoreske dorpen biedt Limburg een geweldige mix van uitdagende routes en adembenemende landschappen. Met de mountainbikerouteplanner kun je gebruik maken van de mooiste routes in Limburg.

De mooiste mountainbikeroutes

Wielrenrouteplanner

Limburg is een van de meest pittoreske en heuvelachtige provincies van Nederland en biedt een scala aan prachtige wielrenroutes. Met de goede fietspaden, kronkelende wegen en schitterende uitzichten is het een perfecte bestemming voor wielrenners die op zoek zijn naar een uitdaging. 

Wielrenroutes in Limburg

Twee wielrenners

Ruiterrouteplanner

Met de ruiterrouteplanner stel je je eigen ruiter- of menroute samen. Zo kan je zelf een prachtige ronde maken door Limburg. Bekijk ook de mooie bestaande routes of gebruik deze als inspiratiebron voor je eigen route. Hier staan ook tips bij voor paardvriendelijke overnachtings- en rust plaatsen.

De ruiterrouteplanner

ruiters

Vaarrouteplanner

Geniet van de rust op het water in Limburg. De vaarrouteplanner laat je alle leuke routes op de Maas en de Maasplassen zien. Op beide wateren kan je heerlijk varen en genieten van de natuur. Lees voordat je gaat de routeinformatie van de vaarroute die je hebt uitgekozen, zodat je goed voorbereid het water op gaat.

De vaarrouteplanner