Sjoemelmert Roermond

mensen lopen over de Sjoemelmert in Roermond

De Sjoemelmert: van alle markten thuis

De Sjoemelmert heeft een bijzondere formule. Het is een jaarmarkt, braderie, rommelmarkt, hobbymarkt, kunstmarkt en liefdadigheidsbazaar in een. Elk jaar komen tienduizenden mensen af op deze gezellige markt. Ongeveer 200 kraampjes vormen samen een kilometerslange rij aan koopjes en etenswaren omringd door de mooiste gebouwen die Roermond te bieden heeft. De Sjoemelmert is een van de grootste trekpleisters van Midden-Limburg.

Wanneer is de Sjoemelmert?

De Sjoemelmert valt jaarlijks op de laatste woensdag en donderdag van juli. Dit jaar is dat 24 en 25 juli. De markt is te bezoeken van 12.00 uur tot 20.00 uur. De andere winkels zijn op woensdag van 10.00 tot 18.00 en op donderdag van 10.00 tot 21.00 uur geopend. Daarnaast is er ook entertainment voor de kids. Na afloop van de Sjoemelmert is het nog erg gezellig bij de cafés in de stad en vinden er door de hele binnenstad live optredens plaats.

Man maakt muziek op de markt tijdens de Sjoemelmert

Waar kan een standplaats gereserveerd worden?

Wil je graag een stand op de Sjoemelmert? Dan kan je reserveren via de website van de Sjoemelmert.

Parkeren tijdens de Sjommelmert

De Sjoemelmert is te vinden door het Roermondse centrum. Parkeer je auto in de overdekte en bewaakte parkeergarages Stationspark (Maria Theresialaan 12) en Kazerneplein (Maashaven 144).

Meer informatie over de Sjoemelmert

Honingverkoper op de Sjoemelmert