Uit eten in Weert

Een vol terras op de markt, een goede plek om te gaan uit eten in Weert op een zomerdag.

Uit eten in Weert - ontdek de culinaire diversiteit

In de gemeente Weert kun je genieten van een voortreffelijk culinair aanbod met tal van fantastische eetgelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een plek waar je romantisch kunt dineren met twee of waar je een gezellige avond met vrienden kunt beleven. Je vindt dé perfecte plek om te gaan uit eten in Weert. Naast het uitgebreide aanbod aan restaurants en andere eetgelegenheden, heeft de gemeente Weert ook nog eens tal van diverse terrassen en ijssalons, waar je heerlijk kunt genieten van een aperitief, een kopje koffie met gebak of van de lekkerste ijscoupes.

Restaurants

De restaurants in Weert staan bekend om hun gastvrijheid en kwaliteit. Van knusse eetcafés met traditionele Limburgse gerechten tot trendy restaurants met internationale allure. De chefs gebruiken verse, lokale producten om de meest heerlijke gerechten te creëren. En met een uitgebreide wijnkaart is er altijd een perfecte wijn die past bij de maaltijd. Klik op onderstaande button om de restaurants in Weert te bekijken.

Restaurants in Weert

Ober wacht op de bestelling van de barkeeper bij 't Zusje in Weert

Lunchen

Een goede lunch is onmisbaar tijdens je verblijf in de gemeente Weert. Er gaat niets boven een uurtje ontspannen op het terras met een heerlijke maaltijd tijdens een wandeling of fietstocht door de natuur. Geniet van een klassieke tosti in een knus bruin café, of kies voor internationale smaken voor een verassende ervaring.

Lunchrooms en brasserieën

Ober brengt de lunch naar het tafeltje waar een oudere man en vrouw aan het proosten zijn

Terrasjes & ijssalons

Waar de gemeente Weert ook bekend om staat zijn de vele terrasjes en ijssalons die er te vinden zijn. Op een zonnige dag is er niets lekkerder dan neerstrijken op een terrasje en te genieten van een verkoelend drankje of een heerlijk ijsje. In Weert vind je tal van gezellige terrassen en ijssalons waar je kunt ontspannen en genieten van een heerlijke, zonnige dag!

Terrasjes & ijssalons

Vol terras bij de Bazaar in Weert