icon/category/fallback

VVV-vestiging

Gasten worden geholpen bij het Inspiratiepunt van VVV Beesel/Reuver in de Lommerbergen
Informatiewand over Beesel bij het Inspiratiepunt Lommerbergen
Informatie met een glimlach
Kijkend in het Drakenei naar informatie
De inspiratiewand met activiteiten in de regio

VVV Beesel/Reuver Limburg

VVV-Inspiratiepunt Lommerbergen

Bij het VVV-Inspiratiepunt Lommerbergen krijgen bezoekers op een verrassende manier informatie over de omgeving. De ruimte is gethematiseerd naar de legende van Sint Joris en de Draak, die  een belangrijke rol speelt in de gemeente Beesel. Op diverse plekken zijn interactieve elementen toegevoegd. De medewerkers adviseren je graag over wandel- en fietsroutes, dorpswandelingen en tips voor leuke uitstapjes. 

VVV-cadeaukaarten

Bij het VVV-Inspiratiepunt kun je de volgende landelijk besteedbare cadeaubonnen kopen: de VVV-cadeaubon, de boekenbon, de podium cadeau kaart, Nationale Bioscoop bon, Bol.com bon en de Bongo bon. In Reuver zijn tevens combibonnen (3 gangen diner en film) voor servicebioscoop Luxor en ijsbonnen van Clevers te koop.

Collega's gezocht

In Reuver is er bij vakantiepark de Lommerbergen een VVV-Inspiratiepunt. Hier worden toeristen en bezoekers aan de regio van toeristische informatie voorzien. Het huidige team vrijwilligers zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Vind jij het leuk om een dagdeel per week je enthousiasme over het toeristisch aanbod van deze gemeente te promoten? En spreek je naast Nederlands ook Duits en/of Engels? Neem dan voor meer informatie en mogelijkheden contact op met:

VVV Reuver, Mieke Bruynen – mieke@hartvanlimburg.nl / 0475-335847

Wanneer

zondag: 09:00 - 20:00
maandag: 09:00 - 20:00
dinsdag: 09:00 - 20:00
woensdag: 09:00 - 20:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 20:00
zaterdag: 09:00 - 20:00

 

 

 

Contact en locatie

VVV Beesel/Reuver
Lommerbergen 1
5953 TT
Reuver