VVV cadeaukaarten 
Het leukste cadeau voor elke gelegenheid!

Eén van de VVV cadeaukaarten, leuk om te geven voor elke gelegenheid!

De VVV cadeaukaarten als persoonlijk cadeau

Wil jij jouw medewerkers een speciaal kerstcadeau geven dit jaar? Koop dan voor je medewerkers een unieke VVV Cadeaukaart met je eigen bedrijfsfoto of logo. Wist je namelijk dat 71% van de ontvangers een cadeaubon leuker vindt met een persoonlijke boodschap en of verpakking? Reden genoeg om je cadeau persoonlijk te maken! Een traditioneel kerstpakket is niet meer van deze tijd. Het alternatief is simpel. Trakteer op VVV cadeaukaarten met je eigen bedrijfsfoto of logo! Een unieke marketingtool verpakt als cadeau.

De voordelen van de cadeaukaarten

Op het moment dat het jou uitkomt, zelf iets moois uitkiezen, dat maakt de VVV Cadeaukaart tot de populairste cadeaukaart van Nederland.

Eenvoudig bestellen

Bestel hier eenvoudig je VVV cadeaukaarten.
 

De voordelen van de VVV cadeaukaarten: 

  • Breed besteedbaar, van winkel tot web!
  • Je hoeft het saldo niet in één keer te besteden
  • De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig (zolang er saldo op de kaart staat)
  • Veilig en vertrouwd, 100% saldogarantie
  • Je geeft niet één cadeau maar keuze uit tienduizenden cadeaus.

Werkkostenregeling (WKR)

Binnen de werkkostenregeling kun je maximaal 1,2% van je totale fiscale loon (de vrije ruimte) besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor je werknemers. Mocht nu aan het einde van het jaar blijken dat er nog geld beschikbaar is via de WKR, dan kan je met de VVV cadeaukaarten heel snel schakelen qua levering. (Let op! Over het bedrag boven de vrije ruimte betaal je loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%.)

Diverse cadeaukaarten

Naast de standaard VVV Cadeaukaart bieden we verschillende andere cadeaukaarten aan. Zo zijn er verschillende VVV Cadeaukaarten die passen bij diverse feestelijke gelegenheden. En wil je iemand bedanken? Dan pas je hier je VVV Cadeaubon op aan. In de webshop van Hart van Limburg vind je het volledige assortiment.

Andere cadeaubonnen

Er zijn ook andere cadeaukaarten verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nationale Bioscoopbon of een Tegoedbon van IJssalon Clevers voor het allerlekkerste ijs van Limburg? Zo is er voor iedere gelegenheid een perfecte cadeaukaart! Altijd leuk om iemand te geven en nóg leuker om zelf cadeau te krijgen. Wil je meerdere soorten of exemplaren bestellen? Vul het formulier in. 

Zakelijk

Ben jij op zoek naar hét perfecte cadeau om de medewerkers van jouw organisatie te verrassen? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Hart van Limburg. Bestel een persoonlijke VVV cadeaukaart met een gepersonaliseerde touch, volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit is mogelijk vanaf 250 stuks. Bij bestelling van 250 stuks betaal je € 2,46 per kaart/mapje, vanaf 500 stuks € 1,41. Je betaalt eenmalig € 250,- ontwerp- en begeleidingskosten. Wij kunnen je bestelling bezorgen op één of op meerdere adressen. Zowel fysiek als digitaal. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Het ideale kerstgeschenk

Kerst is het ideale moment om je medewerkers te bedanken voor hun inzet. Wat dacht je van een mandje vol streekproducten eventueel gecombineerd met een cadeaukaart, zoals de VVV-cadeaukaart, Bol.com cadeaukaart, de Nationale Bioscoopbon of een tegoedbon van IJssalon Clevers voor het lekkerste ijs van Limburg. Weet je wat ook leuk is om te geven? Een gepersonaliseerde cadeaubox!

Geef je een cadeaubox? Dan kun je kiezen uit verschillende thema's, zoals een:

  • Oliebollenbox (gevuld met oliebollenmix incl. rozijnen en poedersuiker)
  • Kerst thee box (gevuld met heerlijke winterse thee)
  • Gingerman box (gevuld met bakmix en vormpje om heerlijke koekjes te maken)
  • Kerstboombox (gevuld met een mini kerstboom en versiering, let it grow!)
  • En nog veel meer!

Je kan de cadeauboxen voorzien van naam én een cadeaukaart naar keuze toevoegen. De gepersonaliseerde boxen zijn al te verkrijgen vanaf 100 stuks à 12,50 per stuk, exclusief de waarde van de cadeaukaart. Meer weten? Neem contact op met VVV Roermond, 0475 335847.