Wandelen in Nederweert

Via het wandelknooppuntensysteem kun je heerlijk wandelen in Nederweert. Aan de hand van deze knooppunten zijn er tal van kant-en-klare wandelroutes gemaakt. De één brengt je door de prachtige natuur van De Groote Peel terwijl de ander je juist leidt door de pittoreske dorpskernen van de gemeente.

Advertentie
Coordinates
 
Route 6 km
 
Route 5 km
 
Route 4 km
 
Route 9 km
 
Route 5 km

Wandelrouteplanner

Door een uitgebreid netwerk van wandelknooppunten in Nederweert is het mogelijk om tal van routes te  lopen door deze groene gemeente. Je kunt niet alleen kiezen uit bestaande wandelroutes die je hierboven ziet, maar je kunt ook je eigen wandelroute uitstippelen. Kijk op onze wandelrouteplanner en stel je eigen, ideale wandelroute samen!

Fietsen in de gemeente

Niet alleen kun je goed wandelen in de gemeente Nederweert ook fietsfanaten kunnen hun hart ophalen in deze groene gemeente. Goed bewegwijzerde routes en een groot netwerk van knooppunten zorgen voor een uitstekend fietsklimaat. Of je nu op zoek bent naar routes door de prachtige natuur of je wilt van dorp naar dorp fietsen met onderweg leuke terrasjes, in de gemeente Nederweert zit je goed!