Wandelroute

LAW RivierPark Maasvallei

LAW 137 km: Een prachtige Lange Afstandswandeling (LAW)  door het RivierPark Maasvallei. Deze wandeling loopt door het langgerekte landschap tussen Maastricht/Lanaken en Thorn/Kessenich, aan beide oevers van de Maas in Nederland en België.

LAW RivierPark Maasvallei

Het RivierPark Maasvallei is een landschap met duidelijke kenmerken: de Maas die als levensader door de wilde riviernatuur stroomt, maar ook de charmante Maasdorpjes en kastelen aan beide overs. Lange afstandswandeling, 137 km grensoverschrijdend wandelplezier in RivierPark Maasvallei.

Deze Lange Afstandsroute is volledig bewegwijzerd. Ideale startplaatsen zijn de toegangsdorpen aan beide oevers van de Maas in Nederland en België. Bijvoorbeeld  Stevensweert of Thorn. Struinen langs de Maas wordt afgewisseld met stukken door charmante Maasdorpjes. Omdat de Maas in dit gebied zo dynamisch kan zwellen en krimpen, werd er bijkomend een droge voetentraject of ‘hoogwateralternatief’ bewegwijzerd, dat zelfs in de natste periodes begaanbaar is. 

Beste Wandelroute van het Jaar

Deze Lange Afstandswandeling in RivierPark Maasvallei is uitgeroepen tot Beste Wandelroute van het Jaar in de Benelux. Wat ons betreft meer dan terecht! Deze wandeling verbindt alle ingrediënten van de Maasvallei met elkaar in een prachtige route.

  Properties
  Route van A naar B
  Gemarkeerde route

  Contact and location

  Wijngaard 14
  6017 AG
  Thorn

  Nearby

  De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

   
  Restaurant, Terrace
  0,16km
   
  Lounge/Hip and Trendy, Terrace
  1,03km
   
  Terrace
  1,14km
   
  Terrace
  2,59km
   
   
   
   
  Lounge/Hip and Trendy, Terrace
  8,09km
   
  Terrace
  8,47km
   
  Terrace
  8,48km
   
  Restaurant, Terrace, Lounge/Hip and Trendy, Party location
  9,35km
   
  Terrace
  9,41km