Limburgse Liefdeskriebels

Een jong stel viert Valentijnsdag in een café

Valentijnsdag, you either love it or hate it. Of je nu Valentijnsdag doorbrengt met je partner, een nieuwe vlam of met vrienden: wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat je een geweldige date kan beleven. En ben jij geen fan van Valentijnsdag? Sla deze tips dan op voor een andere keer.

Ga de strijd tegen elkaar aan deze Valentijnsdag

Een beetje competitie is hartstikke leuk op Valentijnsdag. Daag elkaar uit voor een leuk spel en laat je game skills zien. Ben jij goed in schietspelletjes of win jij met een old school game zoals PacMan? De verliezer zorgt voor het avondeten! Bekijk de indoor games in Limburg.

 

Een koppel schud elkaar de hand voor een spelletje VR gamen

Liefde gaat door de maag

Wie houdt er niet van: lekker eten. Perfect om mee uit te pakken op Valentijnsdag dus. Laat je kookkunsten zien voor een heerlijk diner bij kaarslicht, of maak een heerlijk ontbijtje op bed. Niet zo’n keukenprins(es)? Dan zijn er gelukkig nog genoeg restaurants waar je toch samen een lekker hapje kunt eten. Uiteindelijk gaat het om de gedachte en niet om jouw kookskills, dus eigenlijk is er geen verkeerde optie!

Restaurant Boff in Horst

Kruip tegen elkaar aan met een leuke film

Ja het is cliché, maar daardoor niet minder leuk. Kies een foute romcom uit in de bioscoop en voorspel samen hoe de film eindigt. Of kruip lekker thuis op de bank tegen elkaar aan. Trek de snacks uit de kast en kijk films totdat er iemand in slaap valt. De bioscoop is trouwens niet zo'n goed idee als eerste date, je wil elkaar natuurlijk wel een beetje leren kennen!

Sfeervolle bioscoopzaal in Luxor Beesel

Samen naar de Wellness

Toegegeven, de wellness is misschien ook niet de beste locatie voor een eerste date. Maar als je elkaar al even kent is de wellness een heerlijk dagje uit. Ga samen lekker ontspannen en laat je verwennen met een massage of andere behandeling. De wellness is trouwens ook een leuke vriendinnendate. Kom tot rust in de sauna en klets gezellig bij in het restaurant.

Een stelletje relaxed in een sauna

Maak een romantische wandeling

Een avondwandeling bij zonsondergang, gezellig kletsen onderweg en samen genieten van de natuur. Dat klinkt als een goede date toch? En daarna weer lekker binnen opwarmen met een lekkere warme chocomel. Bekijk de natuurgebieden in Limburg voor de beste wandelplekken.

Paarden lopen in Rivierpark Maasvallei tijdens een zonsondergang