Fietsroutes in Weert

Door het uitgebreide knooppuntennetwerk en de fijne fietspaden is het heerlijk fietsen in Weert en omgeving. Op deze paden fiets je langs de mooiste plekken die Weert te bieden heeft. Aan de hand van de fietsknooppunten vind je gemakkelijk jouw weg in en rondom het centrum van Weert en de kerkdorpen en er blijft geen plek onontdekt in deze mooie, groene gemeente. Kijk hieronder voor de mooiste fietsroutes in Weert.

Advertentie
Coordinates
 
Route 53 km
 
Route 63 km
 
Route 71 km
 
Route 45 km
 
Route 54 km
 
Route 59 km
 
Route 35 km
 
Route 41 km
 
Route 49 km
 
Route 26 km
 
Route 92 km

Wandelen in Weert

Niet alleen zijn er mooie fietsroutes in Weert en omgeving, ook kun je hier prima wandelen. Heel veel wandelroutes brengen je langs de mooiste plekken van Weert en omgeving. Wandel door de prachtige natuur, langs het kanaal en stop uiteindelijk in het centrum van Weert voor een smakelijk hapje en een verfrissend drankje.

Routes in de gemeente Weert

Je kunt in de gemeente Weert heerlijk fietsen en wandelen op de daarvoor aangelegde wandel- en fietspaden. Naast deze routes zijn er ook diverse andere routes te vinden in de gemeente. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende autoroutes en motorroutes beschikbaar die door Weert lopen. In de bossen rondom Weert kun je uitstekend mountainbiken en zijn er mooie routes uitgezet. Ook voor ruiters en menners zijn er meerdere routes in de gemeente Weert.