Kermis Weert

Jongens zitten in de octopus tijdens de kermis Weert

De grootste kermis van Limburg

Kermis Weert is één van de allergrootste kermissen in Nederland en de grootste van Limburg. De kermis is onder andere te vinden op 7 pleinen en bestaat uit maar liefst 130 attracties. Bovendien is de kermis in Weert niet alleen heel gezellig, maar ook  zijn de kaartjes goedkoper dan elders. Tijdens de kermis is Weert een groot pretpark met entertainment, optredens en gezelligheid op de terrassen. Kermis Weert: groot, goedkoop en gezellig!

Wanneer is de Kermis Weert?

De Kermis in Weert is doorgaans in het laatste weekend van september. In 2024 is dat van 27 september t/m 2 oktober. 

Naar de kermis

Met de auto: De stad Weert is met de auto het best te bereiken via de A2. Ook vanuit de Belgische grens is de stad niet ver weg. In de binnenstad zijn diverse parkeergarages en parkeerterreinen. 
Met de trein/bus: De Weerter Kermis is altijd druk bezocht waardoor de parkeerplaatsen snel vol zijn. Een goed alternatief is om met het openbaar vervoer te komen. Het station van Weert is namelijk recht tegenover de kermis.
Met de fiets: Altijd een aanrader. 

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Kermis Weert maakt het mindervaliden makkelijk om bij de attracties te kunnen komen. Eventueel met hulp van de attractiemedewerkers. De Grand Carrousel is speciaal uitgerust met een rolstoelgondel.

Prikkelarme Kermis 

Zodat iedereen kan genieten van Kermis Weert wordt er sinds een paar jaar één middag een prikkelarme kermis georganiseerd. Er wordt deze middag rekening gehouden met de prikkels, dit houdt in dat er geen harde muziek wordt gedraaid en dat er geen felle lichten rondflitsen.

Meer informatie

Bekijk de website van Kermis Weert voor meer informatie.