BillyBird Drakenrijk

BillyBird Park Drakenrijk
Drakenrijkstraat 1
5953 TR
Reuver
Kindje op nek
Het AquaFunPark van BillyBird Drakenrijk
Ballonvaart in de speeltuin van Drakenrijk
De Beachbar bij Drakenrijk
Kinderen duiken van het duikeiland bij BillyBird Park Drakenrijk

Speeltuin

Strand

Kom spelen in het grootste Speelkasteel van Nederland, zandkastelen bouwen of springen op het AquaFunPark.

Speelkasteel

Het grootste Speelkasteel van Nederland is geopend in BillyBird Drakenrijk. Het Speelkasteel ligt op de heuvel in het nieuwe speelgebied Riddersheide en wordt bewaakt door een levensgrote draak die op één van de torens zit. In het Speelkasteel is van alles te ontdekken. Het kasteel bevat meerdere glijbanen en een heleboel klimnetten. Er is zelfs een glijbaan die 12 meter naar beneden gaat. Met speciale licht, rook en muziekeffecten is er veel te beleven. In het gebied is ook een nieuw horecapunt geopend, waar je heerlijke Spirello’s (aardappelstokjes) kunt halen.

Dagje uit voor het hele gezin

BillyBird Drakenrijk is meer dan alleen een zwemplas. Kom lekker schommelen, glijden of samen spelen op de wip in de speeltuin. Hou je van springen? Dan is het nieuwe bouncenet wel wat voor jou. In BillyBird Drakenrijk kun je ook samen met jouw maatjes naar goud zoeken. Alle goudsteentjes die je vindt mag je zelfs mee naar huis nemen. Bezoek de draken vanuit de ballonvaart en bepaal zelf hoe hard je gaat door de trappers te gebruiken.

Afkoeling nodig?

Heb je het warm en wat verkoeling nodig, dan neem een verfrissende duik in het strandbad. Bij de Beach Bar haal je een gekoeld drankje en een lekker hapje. Het terras biedt uitzicht op het strandbad. Voor lekkere trek in een frietje, snack of een ijsje, haal dit dan bij de cafetaria. Op het strand is er voor jongeren ook van alles te doen. Zo is er een volleybalveld en voetbalveld.

AquaFunPark

Ontdek de drijvende springkussens met tal van hindernissen op het AquaFunPark. Roetsj van de glijbanen of laat jezelf lanceren op een van de blobkussens. Onder begeleiding kunnen kinderen vanaf 6 jaar gebruik maken van het AquaFunPark. Vanaf 10 jaar mogen kinderen zelfstandig springen. De attractie kan worden gebruikt door iedereen. Zwemvesten en een zwemdiploma zijn verplicht. Reserveer van tevoren om zeker te zijn van een plek.

Bij Drakenrijk is eigen eten ook toegestaan, met uitzondering van barbecues. Drakenrijk verzorgt ook graag jouw kinderfeestje of schoolreisje. Kijk voor de mogelijkheden op de website. 

 

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 18:00
maandag: 10:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 18:00

20 april t/m 12 mei dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00

13 mei t/m 16 juni op woensdag en vrijdag geopend van 12:00 tot 17:30 en in het weekend van 10:00 tot 18:00.

Na 16 juni dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00.

Bekijk altijd voor de zekerheid de actuele openingstijden van BillyBird Drakenrijk op deze website.

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
3,01km
Watersport
 
4,19km
Recreatieplas
 
4,97km
Recreatieplas
 
6,89km
Recreatieplas
 
7,77km
Recreatieplas