Brood- en banketbakkerij Gerards

Brood- en banketbakkerij Gerards
Loevestraat 22
5961 TX
Horst
Brood- en banketbakkerij Gerards

Streekproducten

Workshop / Cursus

Brood- en banketbakkerij Gerards Steeghs in Horst aan de Maas hanteert sinds 1881 een groot assortiment dagverse producten: Limburgse vlaaien, taarten, klein gebak, bonbons, (stok)brood, hartige en belegde broodjes. In de brood- en banketbakkerij Gerards worden iedere dag een groot assortiment Limburgse vlaaien op de ambachtelijke wijze vervaardigd.

Brood- en banketbakkerij Gerards

Zorg- en Leerbakkerij Ard biedt personen, die vanwege een beperking niet of moeilijk kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt, een interessante en waardevolle dagbesteding in de bakkerij. De ervaring leert, dat deze personen helemaal opbloeien door hun werkzaamheden in de bakkerij en in het bakkersvak. 

Vlaaienworkshop 

De Limburgse vlaaien zijn van oudsher één van de bekendste streekproducten uit Limburg. Tijdens Vlaaienworkshops wordt uitgebreid aandacht besteed aan de plaatselijke regioproducten (streekproducten) die hiervoor gebruikt worden. Ook is er de mogelijkheid om via internet een brievenbusvlaai te bestellen, dit kan via www.artvlaai.nl. Op deze manier wordt het voor mensen buiten Limburg ook mogelijk zo’n heerlijke Limburgse vlaai op een makkelijke manier samen te stellen. 
 
Bakkerij Gerards biedt met enkele Noord-Limburgse ondernemers een uniek gezamenlijk arrangement aan, waarin zowel kleine groepjes als grote gezelschappen in Horst aan de Maas een goed gevulde dag en onvergetelijk uitstapje aangeboden krijgen. Kijk voor meer informatie op: goed gevulde dag en onvergetelijk uitstapje aangeboden krijgen. Kijk voor meer informatie op: www.bakkerijgerards.nl

Praktische informatie

Brood- en banketbakkerij Gerards

Brood- en banketbakkerij Gerards
Loevestraat 22
5961 TX
Horst
Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 07:00 - 12:30
dinsdag: 07:00 - 16:00
woensdag: 07:00 - 16:00
donderdag: 07:00 - 16:00
vrijdag: 07:00 - 16:00
zaterdag: 07:00 - 14:00