icon/functioneel/groepen

Bedrijven met groepsuitjes

BuitenEten Someren - bedrijfsuitjes

BuitenEten biedt groepsuitjes. Volg met jouw groep een workshop Koken op Kampvuur en/of verken de omgeving met een van de bijzondere voertuigen. Vertrek vanuit onze unieke locatie De Longhorn Ranch.

BuitenEten is een bijzonder uitje voor verschillende gelegenheden. Van een familiedag, bedrijfsuitje tot een vrijgezellenfeest. Een workshop koken op kampvuur is een sfeervolle groepsactiviteit, geschikt voor groepen van 8 tot 100 personen.

Samen bezig, niet te actief, iedereen kan deelnemen en met een lekker resultaat. De kookworkshop is te combineren met verschillende activiteiten op De Longhorn Ranch. Een vergadering, excursie, proeverij of streekproducten-route. Stel het arrangement samen dat bij jullie past.

Organiseer het uitje waar jullie volgend jaar nog over napraten.

In elk van de workshops ga je samen aan de slag met het bereiden van een maaltijd op kampvuur. Niet té actief, maar wel lekker bezig zijn. Tussendoor is er voldoende tijd om bij te praten en een drankje te drinken. Terwijl de gerechten pruttelen op het vuur kun je nog bij de rest van de groep kijken welke gerechten er bij hen boven het vuur garen. En tot slot, komen al jullie gerechten samen als een maaltijd op tafel. Samen proeven jullie van de gerechten vers van het vuur en proost je op jullie uitje. Een heerlijk moment om samen het groepsuitje af te sluiten. Of blijven jullie nog gezellig naborrelen bij het kampvuur?

Een origineel dagje uit, groepsactiviteit, eten én drinken in één. Geen zorgen of je over het budget heen gaat, het hele programma is voor jou geregeld.

Het enige wat jij hoeft de doen is een arrangement te kiezen, jouw datum te reserveren, aangeven met hoeveel personen jullie komen. Dan zorgt BuitenEten dat jullie uitje voor jouw groep een succes wordt!

Wanneer

Op aanvraag
Toelichting: Geopend op afspraak/reservering.

Contact en locatie

Bedrijfs- en groepsuitjes: BuitenEten
Belienberkdijk 42
5712 SE
Someren
Ook op deze locatie