BuitenEten Someren - bedrijfsuitjes

Bedrijfs- en groepsuitjes: BuitenEten
Belienberkdijk 42
5712 SE
Someren
BuitenEten Someren - bedrijfsuitjes

Bedrijven met groepsuitjes

Samen koken, samen eten, samen genieten. Dat is een workshop Koken op Kampvuur bij BuitenEten. Onder begeleiding ga je aan de slag met verschillende gerechten, die uiteindelijk een volledige maaltijd vormen.

BuitenEten

De ingrediënten staan al op de kar, de materialen staan al op de werktafels en de recepten liggen al klaar. Aan jullie de taak om hout te haken, vuur te maken en ingrediënten te snijden. Dan kan het koken beginnen. Op het open vuur, in de kolen en met de Dutch Oven bereid je de gerechten. Onder het genot van een drankje, vergezeld door onze Texas Longhorn runderen en met alle tijd om bij te kletsen terwijl de gerechten staan te pruttelen. Wanneer alle gerechten klaar zijn is het tijd om aan te schuiven aan de langgerekte, gedekte tafel om te gaan genieten van al het lekkers dat jullie samen gemaakt hebben.

Bij BuitenEten maak je een keuze uit één van de acht verschillende arrangementen. Zo kies je altijd een menu dat bij jullie groep past. Kies bijvoorbeeld voor het Surf&Turf arrangement, waarbij je verschillende luxe vlees- en visgerechten klaarmaakt en waarbij wij bij iedere gang een bijpassend speciaalbier of geselecteerde wijn voor jullie verzorgen. Of kies voor de streekproductenroute, bij dit arrangement ga je, zoals de naam al doet vermoeden, koken met streekproducten. Deze streekproducten gaan jullie vooraf zelf ophalen bij de boer en in lokale winkels, dit kan met onze TukTuks, E-Choppers of Carvers. Zo zie én proef je waar je eten vandaan komt. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van de verschillende arrangementen.

Een workshop koken op kampvuur is geschikt voor groepen van 8 tot 30 personen

Ook op deze locatie