Escape Room

icon/functioneel/groepen

Bedrijven met groepsuitjes

Escape room de Bokkenrijders
Escape room
Escape room de Bokkenrijders
Escape room de Bokkenrijders

'De Bokkenrijders' bij Parkhoeve de Middelt

Prachtig gelegen langs de Maas. Een ideale locatie voor actieve uitjes met een Escape room, Boerengolf, Tandem- en Solextochten, Boerenspellen en Boerenzeskamp, Handboogschieten, GPS-tochten en Bubble voetbal, of Archery Attack.

Probeer samen met je familie, vrienden of collega's te ontsnappen uit escape room 'de Bokkenrijders' in Limburg! Ga terug in de tijd en stap in het verhaal van de bokkenrijders. Los stap voor stap de puzzel op en kom steeds dichter bij de sleutel. Werk samen en vul elkaar aan, want een goede samenwerking is een vereiste om binnen de tijd te ontsnappen! Lukt het jullie om de code te kraken?

De escape room is een populair spel, waarbij je als groep wordt opgesloten in een ruimte. Door het oplossen van puzzels en opdrachten proberen jullie in anderhalf uur tijd de sleutel te vinden om te ontsnappen. Door de escape room te combineren met andere activiteiten, kunnen meerdere speelrondes plaatsvinden voor nog grotere groepen. Met horeca op een terras en gezellige binnenruimtes.

Escape room ‘de Bokkenrijders’:
• Anderhalf uur de tijd om te ontsnappen
• Gezellige horeca en groepsactiviteiten
• Voor 6 tot 12 personen per speelronde 

Wanneer

Toelichting: Reserveren gewenst.
Dit kan telefonisch (077-4771247), per mail (info@parkhoevedemiddelt.nl) of via de website.

Contact en locatie

'De Bokkenrijders' bij Parkhoeve de Middelt
Ondersteweg 8
5995 PS
Kessel