Domein Laurabos - Crossmoor

Crossmoor, gelegen in het voormalige stuifzandgebied grenzend aan de Laurabossen, biedt golfers van ieder niveau fantastisch en veel speelplezier. Nu eens met een bijzonder boskarakter, dan weer met een betoverende parksfeer door vele zeer bijzondere loof- en dennenbomen.

Wandelen en fietsen door de Laurabossen

Domein Laurabos is je gastvrije uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten door het historische bos- en heidelandschap waar je Schotse Hooglanders kunt zien grazen. Of ga op ontdekkingstocht naar het aangrenzende natuurgebied Kempen-Broek op de Nederlands-Belgische grens.

Interesse? Bekijk hier meer informatie over de wandel- en fietsmogelijkheden van Domein Laurabos.

Crossmoor Golf en meer…

Op Domein Laurabos ben je als gastspeler van harte welkom op Golfbaan Crossmoor. Je kunt gebruik maken van onze 18 holes Championship Course of van onze 9 holes Par-3 Course. Actuele tarieven en reserveringsmogelijkheden vindt je op de reserveringspagina.

Combineer het beste van drie werelden en kies voor de arrangementen van Domein Laurabos. Van golf en dineren tot golf, dineren én overnachten. Even iets anders dan golf? Maak dan gebruik van één van de tennisbanen, jeu de boules banen of speel biljart

Privé

Een romantische bruiloft, een sprankelend feest of een informeel diner organiseren doe je geheel in stijl op Domein Laurabos. Moderne architectuur en het gebruik van natuurlijke materialen geven elk evenement een elegante uitstraling!

Met oog voor detail, persoonlijke aandacht en professionele service komen jij en je gasten werkelijk niets tekort. Van gastronomische borrelhapjes tot zinnenprikkelende diners. Heb jij al een idee over hoe jouw droomdag of -avond eruitziet? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Zakelijk

Bij Domein Laurabos vind je alles wat je nodig hebt voor de meest uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Vergaderingen, borrels, workshops en productpresentaties - elke zakelijke aangelegenheid organiseer je op Domein Laurabos in stijl.

We beschikken over ruimtes in verschillende groottes, variërend van 6 tot 150 personen. Voor kleinere groepen, zoals vergaderingen van een Raad van Bestuur of Raad van Commissarissen, een managementteam of een afdelingsteam, stellen we kleinere ruimtes beschikbaar, waarin vruchtbare besprekingen in een ontspannen sfeer plaatsvinden.

Geef je zakelijke bijeenkomst een sportieve of culinaire twist. Verras je gasten met een ontspannen golfclinic, toost op jullie samenwerking op ons terras of maak jullie dag compleet met een gastronomisch diner in Restaurant Laurius. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken!

Ook op deze locatie

 
 
Restaurant