Eventlocatie Beachclub Degreez

Beachclub Degreez
Velkenskamp 1
6097 NN
Panheel
Beachclub Degreez entree
Beachclub Degreez van boven
Bediening Beachclub Degreez
Eventlocatie Beachclub Degreez
Beachclub Degreez
Eventlocatie Beachclub Degreez

Partylocatie of zaalverhuur

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. Een exclusieve productpresentatie,een inspirerende vergadering of een onvergetelijke Beach Wedding, Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event. Beachclub Degreez is 365 dagen per jaar op reservering beschikbaar voor je event.

Zomerse events
In de maanden april tot en met september is Beachclub Degreez smaakvol gekleed in een koele en zomerse fit. Een beachclub zoals een beachclub van oorsprong bedoeld is. Het ultieme zomergevoel. Geniet van een event op een prachtige locatie aan het water in een decor van wit zand en wuivende palmbomen. Jij en je gasten zullen een onvergetelijke zomerdag beleven.

Winterse events
Gedurende de koude maanden, van oktober tot en met maart, kent Beachclub Degreez een betoverend winters decor. We spreken dan ook niet meer van Beachclub Degreez maar transformeren naar Beachclub Zero Degreez. Sneeuw, glinsterend ijs en knisperende haardvuren. Flikkerende lichtjes overal waar je kijkt. Warme kleuren en knus aandoende schapenvellen. De hartverwarmende winterse events bij Beachclub Zero Degreez dompelen jij en je gasten onder in een behaaglijke en feestelijke sfeer. 

Multifunctionele eventlocatie
Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar je wens en event ingedeeld. Door deze hoge mate van flexibiliteit is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een intensieve training met een twintigtal collega's, een actieve familiedag voor honderd gasten of een zakelijk seminar voor duizend genodigden. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

Ruime organisatie-ervaring en in-house eventbureau
Beachclub Degreez adviseert je graag in de wijze hoe je optimaal invulling aan je event kunt geven. Daarnaast werkt Beachclub Degreez samen met een in-house eventbureau. Dit zeer ervaren eventbureau is reeds dertig jaar actief als organisator van in-en outdoor events en een koploper in de evenementenwereld. Gezamenlijk zal je event tot in detail ontworpen worden.

Beachclub Degreez is een besloten eventlocatie. Een bezoek is alleen mogelijk via een reservering. Plan je bezoek via info@degreez.nl of tel. 0475 579089 
 

Praktische informatie

Eventlocatie Beachclub Degreez

Beachclub Degreez
Velkenskamp 1
6097 NN
Panheel
Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Gratis parkeren
Gratis WiFi bij bezoek

Ook op deze locatie

 
Congres- en vergaderaccommodatie