Partylocatie of zaalverhuur

Gelegenheid Kasteel de Keverberg
Gelegenheid Kasteel de Keverberg
Gelegenheid Kasteel de Keverberg
Gelegenheid Kasteel de Keverberg

Kasteel De Keverberg

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg ligt Kasteel De Keverberg, het modernste kasteel van Nederland, een fantastische locatie voor een dagje uit vol historie, avontuur en architectuur.

Kasteel De Keverberg is meer dan een locatie om te bezoeken voor een dagje uit. Ook voor een bijzonder verjaardagsfeest, huwelijk, personeelsfeest, jubileum of receptie kunt u bij ons terecht en een unieke ruimte huren.

De historische Binnenplaats vormt de centrale feestzaal in Kasteel De Keverberg en is geschikt voor de grotere feesten. Feestend onder een transparant, glazen zonnedak met uitzicht op de sterrenhemel. Dat voelt als feesten in de zevende hemel.

Loop gerust een keer vrijblijvend binnen en proef de bijzondere sfeer. U zult merken dat u in deze sfeervolle feestzaal ogen te kort komt. Op de hogere niveaus bevinden zich meerdere sfeervolle feestzalen met uitzicht op De Binnenplaats en het Maasdal.

Overal herkent u weer die middeleeuwse elementen en de innovatieve, duurzame architectuur van nu. Deze uitzonderlijke combinatie maakt Kasteel De Keverberg tot een van de meest unieke feestlocaties van Limburg.

Contact en locatie

Kasteel De Keverberg
Kasteelhof
5995 BX
Kessel
Ook op deze locatie
 
Kasteel / Landhuis van onze partners

Wanneer

Toelichting: onze openingstijden wisselen per seizoen, klik  hier voor de actuele openingstijden.