Kasteel De Keverberg

Kasteel De Keverberg
Kasteelhof 4
5995 BX
Kessel
Kasteel De Keverberg
Kasteel De Keverberg avond
feest Keverberg
partylocatie
vergaderruimte
bruiloft bij Keverberg
Kasteel De Keverberg buiten avond

Partylocatie of zaalverhuur

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg, in het Maasdorpje Kessel, ligt Kasteel De Keverberg, het modernste kasteel van Nederland. De Keverberg is een fantastische locatie voor een dagje uit vol historie, avontuur en architectuur.

Voor elke gelegenheid

Kasteel De Keverberg is meer dan een locatie om te bezoeken voor een dagje uit. Ook voor een bijzonder verjaardagsfeest, huwelijk, personeelsfeest, jubileum of receptie ben je hier aan het juiste adres om een unieke ruimte te huren. De historische binnenplaats vormt de centrale feestzaal in Kasteel De Keverberg en is geschikt voor de grotere feesten. Feestend onder een transparant, glazen zonnedak met uitzicht op de sterrenhemel. Dat voelt als feesten in de zevende hemel.

Unieke feestlocatie

Loop gerust een keer vrijblijvend binnen en proef de bijzondere sfeer. Je zult merken dat je in deze sfeervolle feestzaal ogen te kort komt. Op de hogere niveaus bevinden zich meerdere sfeervolle feestzalen met uitzicht op de binnenplaats en het Maasdal. Overal herken je weer die middeleeuwse elementen en de innovatieve, duurzame architectuur van nu. Deze uitzonderlijke combinatie maakt Kasteel De Keverberg tot een van de meest unieke feestlocaties van Limburg.

Ook op deze locatie

 
Kasteel / Landhuis van onze partners