Mind Mystery

Mind Mystery
Tienrayseweg 10c
5961 NL
Horst
Op zijn kop huis in het donker
Mind Mystery - op de kop binnenkomen
attractie Mind Mystery
Man en jongen lopen door een attractie in Mind Mystery
Vliegen door de lucht in de klauwen van een adelaar
Het op-de-kop huis van Mind Mystery

Attractie

Bedrijven met groepsuitjes

Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt, een eigenzinnige uitvinder die tijdens een van zijn experimenten een enorme knal veroorzaakte waardoor zijn huis op z’n kop is belandt. Van Siebrandt hebben we nooit meer iets vernomen maar dat vreemde huis is te bezoeken in de Kasteelse Bossen van Horst.

Mind Mystery

Bij Mind Mystery is van alles te zien en te beleven rondom het thema optische illusies. Bezoek het museum en ontdek alles over de grote kunstenaars, bekijk talloze hologrammen en allerlei optische kunst. Verdwaal in het spiegeldoolhof en verlies de zwaartekracht in een gigantische ruimtelijke illusie. Speel puzzels door het hele park en maak de gekste selfies en groepsfoto's in Siebrandt's huis, waar alles ondersteboven is gedraaid. Wordt groter of kleiner in de Ames room en zweef boven de grond op het plein. Dit alles en nog veel meer voor een gezellige ochtend of middag vol vertier bij Mind Mystery.

Mind Mystery is een belevingsmuseum met een verrassende twist waar jong en oud zich verbazen en verwonderen over wat de hersenen zien en de ogen zeggen.

Voor tickets en openingstijden, bezoek www.mindmystery.nl

Online boeken wordt aangeraden om bij grote drukte teleurstelling te voorkomen.