icon/category/winkelen

Huis en Tuin

Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Daniëls

Tuincentrum Daniëls

Tuincentrum Daniëls in Vlodrop is niet zomaar een tuincentrum. Het is een familiebedrijf waar al bijna 40 jaar de bezoeker centraal staat. Je komt er voor het opdoen van inspiratie, het uitgebreide assortiment, de vele activiteiten, de expertise van de medewerkers en het hoge kwaliteits- en serviceniveau.

Beleef Tuincentrum Daniëls

In het 22.000m² grootte tuincentrum vind je altijd de nieuwste trends op het gebied van huis, tuin en dier. Het tuincentrum is maar liefst 363 dagen per jaar geopend en ligt op slechts 10 minuten rijden van Roermond.

Tuincentrum Daniëls is een belevenis voor het hele gezin. Er is enorm veel te doen en alle activiteiten zijn bovendien GRATIS. Zo kunnen kinderen een praatje maken met Sjakie de Ara en lachen om die schattige en tegelijk grappige stokstaartjes. Ze kunnen naar hartenlust ravotten op het springkussen of klauteren in de indoor speelwereld. Schip ahoy roepen als een heuse zeerover op het piratenschip en een sprintje trekken op de indoorskelterbaan. Terwijl de kids zich amuseren kun jij genieten in het tuincafé van een heerlijk kopje koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai. Of laat je verassen door een van de gezonde koude of warme lunchgerechten.

In de weekenden zijn er regelmatig nóg meer activiteiten; denk aan een heuse indoor kinderboerderij, een Meet & Greet met alpaca’s, knutselworkshops, een ballonnenclown…eigenlijk te veel om op te noemen. Wil jij weten wat er komend weekend te doen is bij Daniëls? Check dan de activiteitenkalender

Voor volwassenen is Tuincentrum Daniëls zeker ook een belevenis. Zo brengt regelmatig een tuindokter een bezoek aan de buiten-afdeling, zijn er diverse actieweekenden, BBQ-demonstraties en nog heel veel meer.

Rond het tuincentrum zijn ruim 750 parkeerplaatsen. Aan de overzijde bevindt zich het schitterende natuurgebied ‘Nationaal Park De Meinweg’ waar je aansluitend aan je bezoek de mooiste wandelingen kunt maken. Aan de Duitse grens ligt Rothenbach Shopping waar je bij het ‘Bloemetje van Daniëls’ terecht kunt voor het fleurigste boeket. Aarzel dus niet en kom dit prachtige tuincentrum beleven.

Tot gauw!

Wanneer

zondag: 10:00 - 17:00
maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 17:00

Neem voor de actuele openingstijden een kijkje op de website van Tuincentrum Daniëls.

Contact en locatie

Tuincentrum Daniëls
Herkenbosserweg 4
6063 NL
Vlodrop
Ook op deze locatie