VVV-inspiratiepunt Weert - NMC Weert

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
6006 SN
Weert
Insectenhotel
Natuur rondom het inspiratiepunten
icon/category/fallback

VVV-inspiratiepunt

Bij het Natuur- en Milieucentrum vind je het VVV-inspiratiepunt in het bezoekerscentrum. Via een interactieve wand ontdek je alles over Weert en de omgeving. Een beter startpunt voor je bezoek aan Weert kun je je niet wensen.

VVV-inspiratiepunt Weert - NMC

Op de interactieve wand van het VVV-inspiratiepunt Weert zie je meteen waar je moet zijn voor leuke uitjes met kinderen, gezellige restaurants, trendy winkeltjes en nog veel meer in Weert en omgeving.

NMC is de toegangspoort tot het Grenspark Kempenbroek, raadpleeg de routeplanner voor de mooiste fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. Voor vragen kun je terecht bij de medewerkers van het bezoekerscentrum. Ze helpen je graag.

Assortiment VVV 

Bij het VVV-inspiratiepunt Weert - NMC kun je vooral terecht voor informatie over fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Groepsbezoeken in Weert

Groepswandelingen met een enthousiaste en vakkundige gids zijn het hele jaar door mogelijk in Weert. Aanvragen gaat via de stadsgidsen, bereikbaar via email: info@stadsgidsenweert.nl. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van de Stadgidsen Weert

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 13:00 - 17:00
maandag: 10:00 - 17:00
dinsdag: 10:00 - 17:00
woensdag: 10:00 - 17:00
donderdag: 10:00 - 17:00
vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag: 13:00 - 17:00

Ook op deze locatie