Wandeling in het bospark van de MERU

Bospark van de MERU
Station 24
6063 NP
Vlodrop
Wandeling in het bospark van de MERU

Park / Tuin

Je kan genieten van de spirituele stilte in de natuur tijdens een wandeling in het prachtige bospark van MERU gelegen in het Nationale Park De Meinweg.

Welkom in het MERU Bospark

Het MERU Bospark, gelegen in nationaal park De Meinweg, nodigt bezoekers uit voor een prachtige wandelervaring omgeven door natuur en spiritualiteit. Het park maakt deel uit van het MERU complex (Maharishi European Research University), dat zich bevindt op Station 24 in Vlodrop. Oorspronkelijk ontstond het park ten tijde van het voormalig franciscaans college Sint Ludwig en is sinds 1984 de thuisbasis van MERU. Hier heeft de Indiase goeroe Maharishi Mahesh Yogi, de grondlegger van de beweging voor Transcendente Meditatie en de Vedische kennis, gewoond vanaf 1990. Het MERU Bospark is tevens het wereldhoofdkwartier van deze beweging met miljoenen aanhangers, en het is een plek van spiritualiteit en innerlijke rust. Maharishi stierf in 2008, maar zijn nalatenschap en invloed leven voort in dit bijzondere bospark.

Toegang

Het MERU Bospark verwelkomt bezoekers zonder enige restricties. De toegang is vrij, en het park is elke dag geopend. Hier kunnen mensen van alle achtergronden en interesses genieten van de serene omgeving en de unieke sfeer van spiritualiteit.

Wandelervaring

Het Bospark biedt bezoekers een gelegenheid om in harmonie met de natuur te wandelen. Omgeven door de prachtige omgeving van nationaal park De Meinweg, kunnen wandelaars genieten van rustgevende wandelingen langs groene paden en onder het bladerdak van majestueuze bomen. De natuurlijke schoonheid van het park nodigt uit tot bezinning en contemplatie, waardoor het een ideale plek is voor wie op zoek is naar een moment van innerlijke vrede.

Bezoek het MERU Bospark, laat je betoveren door de harmonie van de natuur en ontdek de diepgewortelde spiritualiteit die hier heerst. Of je nu komt voor een wandeling, om te leren over Transcendente Meditatie, of gewoon om te genieten van de sereniteit van de omgeving, het MERU Bospark biedt een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker.

Ook op deze locatie

 
Bedrijf te bezoeken

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
5,03km
Wandelroute
 
 
5,79km
Bezienswaardigheid
 
6,05km
Bezienswaardigheid
 
6,49km
Bezienswaardigheid
 
 
 
8,33km
Bezienswaardigheid
 
8,48km
Bezienswaardigheid
 
8,51km
Bezienswaardigheid
 
9,92km
Bezienswaardigheid