Waterskibaan de IJzeren Man

Waterskibaan de IJzeren Man
Geurtsvenweg 1
6006 SN
Weert
Man is aan het wakeboarden in Weert

Dagarrangement

icon/functioneel/groepen

Bedrijven met groepsuitjes

Extreme Watersport

Watersport

Beleef sportieve waterpret op de waterskibaan in Weert! 

Waterskibaan De IJzeren Man is een 5-mast wedstrijdwaterskibaan van ruim 805 meter lang. De vijfde extra mast maakt de baan toegankelijk voor beginners. De obstakels zorgen ervoor dat er voldoende uitdaging is voor de gevorderde! Jong en oud kunnen zich uitstekend vermaken door de veelzijdigheid van deze activiteit. Waterskiën, wakeboarden en/of kneeboarden. En vervolgens zwemmen, relaxen of een hapje en drankje bij de beachclub. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Bij aankoop van een ticket waterskiën is toegang tot de zwembaden inbegrepen in de prijs! Deze unieke combinatie tussen waterskiën en zwemmen maakt een compleet dagje uit mogelijk. Individueel, met een klein groepje of juist een grote groep. Je bent van harte welkom bij Waterskibaan de IJzeren Man, reserveer online via de blauwe button.

Er zijn mogelijkheden voor groepsarrangementen vanaf 10 tot meer dan 100 personen. Denk aan een arrangement waterskiën gecombineerd met teambuilding of activiteiten in de zwembaden en eventueel afsluiten met een heerlijke barbecue. Klik hier om contact op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Praktische informatie

Waterskibaan de IJzeren Man

Waterskibaan de IJzeren Man
Geurtsvenweg 1
6006 SN
Weert
Eigenschappen
Boeking alleen via reservering v.t.v.
Horeca voorziening aanwezig

Ook op deze locatie