Winkelen in de binnenstad van Weert

Binnenstad Weert
Markt
6001 EJ
Weert
Man en vrouw lopen door de binnenstad van Weert met shoptassen
Winkelen in de binnenstad van Weert is niet compleet zonder een terrasje te doen
Vol plein met een vol terras op een mooie zomerdag in Weert

Winkels

Ontdek de unieke sfeer van Weert, waar verschillende culturen elkaar ontmoeten in een charmant historisch centrum. Slenter langs de gevarieerde winkels, geniet van een heerlijk hapje en drankje op een terrasje, en proef de beroemde Weerter vlaai.

Weert, gelegen op het snijpunt van Limburg, Noord-Brabant en Belgisch Limburg, is een charmante stad met een onverwachte twist. De rijke historie, die teruggaat tot de vroege middeleeuwen, is nog steeds zichtbaar in de prachtige architectuur van het centrum. Ondanks de meer dan 50.000 inwoners, waan je je in Weert door het compacte karakter van de binnenstad in een groot dorp.

Verrassend veelzijdig

Weert is een paradijs voor shoppers. In de gevarieerde winkelstraten vind je een mix van bekende winkelketens, trendy boetiekjes en unieke speciaalzaken. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, waardoor er altijd iets te beleven is.

Eindeloos genieten

Naast winkelen kun je in Weert ook heerlijk eten en drinken. Van gezellige stadscafés tot trendy bars en sterrenrestaurants, er is voor ieder wat wils. Proef zeker de beroemde Weerter vlaai, een echte lokale lekkernij!

Gastvrijheid troef

De gastvrije ondernemers van Weert heten je van harte welkom en nodigen je uit om hun stad te ervaren. Kom langs en laat je verrassen door de unieke sfeer, de charmante straten en het onverwachte aanbod.

Meer informatie over de binnenstad van Weert

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 09:30 - 18:00
woensdag: 09:30 - 18:00
donderdag: 09:30 - 20:00
vrijdag: 09:30 - 18:00
zaterdag: 09:30 - 17:00

Elke laatste zondag van de maand koopzondag van 13:00 - 17:00 uur.