Overnachten in Weert

Hotelkamer waar je heerlijk kunt overnachten in Weert

Overnachtingsmogelijkheden

Of je nu alleen, met de kinderen of met de hele familie op vakantie wil, in Weert en omgeving heb je een grote keuze aan overnachtingsmogelijkheden. Centraal staat de Limburgse gastvrijheid, die overnachten in Weert meer dan aangenaam maakt. Ervaar deze gastvrijheid in een knusse B&B. Geniet hier van een persoonlijk ontvangst, heerlijke streekproducten bij het ontbijt en verrassende tips van de gastheer of -vrouw. Of ga je toch voor comfort en luxe in een van de vele hotels in Weert? Je kunt ook kiezen voor een verblijf op een vakantiepark en gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals zwembaden, speeltuinen en sportvelden. Ideaal voor een gezinsvakantie met volop plezier.

Hotels en B&B's

Geniet van de Limburgse gastvrijheid bij een van de vele knusse B&B's en luxe hotels in de gemeente Weert. Of je nu een paar overnachtingen boekt of een lange vakantie, in deze groene gemeente vind je waar je naar op zoek bent. Dompel je onder in de comfort en verwennerij van de  overnachtingsaccommoda- ties en geniet van jouw verblijf in het Weerter Land.

Hotels en B&B's

Vrouw kijkt op haar telefoon net nadat ze wakker is geworden op haar hotel in Weert

Vakantiepark Weerterbergen

In het gastvrije Limburg ligt Roompot Weerterbergen. De ideale plek in de gemeente Weert om samen met het gezin op vakantie te gaan. Een van de pluspunten van vakantiepark Weerterbergen is het enorme activiteitenaanbod. Weer of geen weer, binnen én buiten is er hier altijd iets te beleven. Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties die het beste bij jouw behoefte passen. Het geheim van de beste vakanties is dat iedereen doet waar hij zin in heeft. En dat kan zeker bij Vakantiepark Weerterbergen!

Vakantiepark Roompot Weerterbergen

Gezin wandelt met de bolderkar over het vakantiepark Weerterbergen

Campings en groepsaccommodaties

Weert heeft voor de avontuurlijke reiziger meer te bieden dan alleen hotels, B&B's en een vakantiepark. Verschillende campings in de gemeente Weert bieden plekken aan in de prachtige natuur. Kies voor een camping in de buurt van het water, dicht bij de bossen of op een wijds veld. Geniet van de frisse buitenlucht, de zonsondergang en de geluiden van de natuur. Ook als je met een groep een paar dagen weg wilt, zijn er in Weert genoeg overnachtingsmogelijkheden en activiteiten!

Campings & groepsverblijven

vrouw zit voor de camper te genieten van de natuur