Wandelen in Stevensweert

De vestingstad Stevensweert is uitermate geschikt om te voet te verkennen. Niet alleen het centrum van Stevensweert biedt boeiende wandelmogelijkheden met allerlei historische bezienswaardigheden, maar ook de omliggende natuurgebieden zijn een waar genot voor fervente wandelaars. Dankzij een goed netwerk van wandelroutes en duidelijke bewegwijzering is wandelen in Stevensweert ten zeerste aan te raden.

Advertentie
Coordinates
 
Route 11 km

Fietsen in Stevensweert

Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Stevensweert. Twee hele mooie fietsroutes, gemarkeerd door fietsknooppunten, voeren je langs de meest pittoreske plekjes van Stevensweert en de gemeente Maasgouw. Geniet van de prachtige natuur langs de Maasplassen en maak uiteindelijk een stop in het centrum van Stevensweert voor een verfrissend drankje.

Routenetwerk in de gemeente Maasgouw

Het routenetwerk in de gemeente Maasgouw biedt diverse knooppuntsystemen waarmee je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Er zijn talrijke routes die zich kronkelend door de gemeente begeven. Zo zijn er bijvoorbeeld autoroutes en motorroutes die door Maasgouw lopen. Voor liefhebbers van paardrijden zijn er diverse mogelijkheden om in de gemeente Maasgouw een ruiter- of menroute te volgen.