Wielrenrouteplanner in Limburg

Wielrenner fietst langs een aspergekraampje in de gemeente Roerdalen

Wielrennen in Limburg

Limburg is een van de meest pittoreske en heuvelachtige provincies van Nederland en biedt een scala aan prachtige wielrenroutes. Met de glooiende heuvels, kronkelende wegen en schitterende uitzichten is het een perfecte bestemming voor wielrenners die op zoek zijn naar een uitdaging. Of je nu een beginner of een ervaren wielrenner bent, er is voor iedereen wel een geschikte route te vinden in Limburg. Met zijn prachtige landschap, uitdagende beklimmingen en pittoreske dorpjes is Limburg een paradijs voor wielrenners en een must-visit bestemming voor iedereen die van fietsen houdt.

 

Gebruik wielrenrouteplanner

Klik op een rode of zwarte stip van je keuze. Dit opent een informatievenster over de route. De knop openen geeft vervolgens een totaaloverzicht van de route. Je kunt nu kiezen om de Points-Of-Interests op de kaart te laten verschijnen. Kies hiervoor een van de knoppen onder de kaart (bv. Zien en doen - bezienswaardigheden). De knop sluiten geeft je de mogelijkheid een andere route te kiezen.

Route mailen

Kies vervolgens voor een van de opties, om te bepalen wat je met de samengestelde route wilt doen. Als je kiest om de link van de route te mailen, dan ontvang je een mail van no-reply@hartvanlimburg.nl. Afhankelijk van de instelling van je spamfilter, kan deze ook sporadisch in je ongewenste mail binnen komen. (NB: als je een route gekozen hebt, dan verschijnen beide knoppen niet meer bovenin het scherm.) 
Of je nu met een groep of club op een zondagochtend door de natuur of landschap wil crossen, of in je eentje wil trainen voor een wedstrijd, de routeplanner geeft je informatie over de mooiste routes.