Beachclub Degreez
Beste eventlocatie 2024

Luchtfoto van Beachclub Degreez

Panheel, 8 januari 2024 - Beachclub Degreez in Panheel is voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot de beste eventlocatie van Nederland in de XXL categorie. De locatie heeft een indrukwekkende gemiddelde waardering van 9,6 uit 1362 klantreviews.

Beachclub Degreez is een populaire bestemming voor een breed scala aan evenementen, waaronder congressen, beurzen, feesten en bruiloften. De locatie is gelegen aan het water van het populaire dagstrand Fun Beach Event & Leisurepark en heeft een unieke high-end beachclub sfeer.

De afgelopen jaren heeft Beachclub Degreez flink geïnvesteerd in uitbreiding en verbetering van de faciliteiten. Zo is er een nieuwe parkeerplaats voor 1250 auto's aangelegd, is er een overdekt terras gebouwd en zijn er verbeterde vergaderfaciliteiten gerealiseerd.

De MeetingReview Award is een onafhankelijke prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan locaties die uitblinken in de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions). De prijs wordt toegekend op basis van klantreviews, locatie, culinaire ervaring, vergaderfaciliteiten en boekingsproces.

Wij willen Beachclub Degreez feliciteren met deze prachtige prijs!