Fietsen in Nederweert

Wil je ontspannen fietsen in Nederweert? Bekijk dan hier de leukste en mooiste fietsroutes in de gemeente. Door een uitgebreid knooppuntennetwerk kun je heel makkelijk routes fietsen in deze mooie, groene gemeente. Volg de knooppunten en fiets door mooie natuurgebieden en rust uit op één van de vele terrasjes die in de dorpskernen te vinden zijn.

Advertentie
Coordinates
 
Route 59 km
 
Route 92 km
 
Route 49 km

Fietsrouteplanner

Door een uitgebreid netwerk van fietsknooppunten in Nederweert is het mogelijk om tal van routes te fietsen door de deze groene gemeente. Je kunt niet alleen kiezen uit bestaande fietsroutes die je hierboven ziet, maar je kunt ook je eigen fietsroute uitstippelen. Wil je alleen maar door de natuur fietsen in Nederweert? Of langs zoveel mogelijk terrasjes? Het kan allemaal. Kijk op onze fietsrouteplanner en stel je eigen, ideale fietsroute samen!

Wandelen in Nederweert

Naast de vele fietsroutes kun je ook nog eens uitstekend wandelen in de gemeente Nederweert. Paden bewegwijzerd met knooppunten leiden je door de mooiste natuurgebieden en door pittoreske dorpjes waar je aan het juiste adres bent voor een hapje en een drankje. Je kunt kiezen uit vastgelegde wandelroutes of je kunt je eigen route samenstellen in de wandelrouteplanner. Net waar je op dat moment zin in hebt.