Fun Beach Event & Leisurepark 

Fun Beach

Fun Beach Event & Leisurepark

Zonnen en zwemmen aan witte zandstranden, je hoeft er niet voor naar Ibiza want bij Fun Beach in Panheel kan het ook! Dit unieke recreatiepark, midden in Limburg, is het perfecte dagje uit voor jong en oud. Bij Fun Beach verveel je je nooit. Daag je vrienden uit het mega aquapark te trotseren, dobber rond op een kano of waterfiets of overwin je angst en glij van onze 14 meter hoge megaglijbaan met springschansen. Ook met groeps- en teamuitjes kun je bij Fun Beach het hele jaar terecht voor de leukste indoor en outdoor programma’s. Fun gegarandeerd!

Enjoy the summer

Bij Fun Beach kun je niet alleen terecht voor een heerlijk relaxte stranddag: ook als je zin hebt in een actieve dag dan is er bij Fun Beach genoeg te zien en te beleven voor zowel jong als oud. Fun Beach is uitgerust met o.a. een voetbalboarding, watervolleyveld, beachvolleyveld, curve-one trampolines, relax area met hangmatten, summer skating, go karts, reuze speeltoestel, fun-swing en een kids area. En het mooiste? Al deze activiteiten, inclusief het Aquapark, zijn bij de entreeprijs inbegrepen! 
Voor het stillen van de lekkere trek zijn er diverse take away corners met friet, pitabroodjes, Turkse pizza en nog veel meer. Komend seizoen kan je ook heerlijk afkoelen met de nieuwe Iced Cocktails en Tropical Ice-Coffee.
Zwemmen bij Fun Beach doe je in bronwater. Het water is dus superschoon en Fun Beach is al meer dan 10 jaar trotse ontvanger van de blauwe vlag: het Europese kenmerk voor schoon en veilig water. Niet voor niets dat Fun Beach door de ANWB is uitgeroepen tot een van de beste stranden van Nederland. 

Enjoy the summer

Grootste Aquapark van Nederland

Dé waterattractie van Fun Beach is het 2.000 m² grote Aquapark. Op dit grootste Aquapark van Nederland kun je de hele dag naar hartenlust klauteren, glijden en springen. Toegang tot het aquapark is gratis en vanaf de zomer van 2023 is er zelfs een mini-aquapark voor de kleinsten. 

Grootste Aquapark van Nederland

De Super Slide; durf jij het aan?

Voor de echte thrill seekers heeft Fun Beach een ultieme uitdaging, probeer de Super Slide absoluut uit! Deze nieuwe waterattractie is een 14 meter hoge spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen. Superspannend! En hoewel 14 meter echt al erg hoog is, is de absolute blikvanger op dit dagstrand de Fun Beach Fountain. Deze is met 120 meter één van de hoogste fonteinen van de wereld!

De Super Slide

Kids area

Little beach, een rookvrij gedeelte van Fun Beach, is een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, met onder meer een trampoline, peuterbadje en schommels. In de zomer van 2023 zal dit gedeelte worden uitgebreid met een groot speeltoestel en mini-aquapark. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte.

Kids area

Ook voor de leukste groepsactiviteiten

De leukste groepsactiviteiten en groepsuitjes van Limburg boek je bij Fun Beach Group Events! Ons in-house eventbureau heeft 20 jaar ervaring en organiseert spannende en originele activiteiten voor groepen op en rondom het Fun Beach terrein. Sportief of creatief, inspannend of ontspannend, indoor of outdoor: meer dan 100 verschillende activiteiten zijn mogelijk. Zowel voor kleine als grote groepen, voor eenieder wat wils. 
Sluit je dag af met een heerlijke BBQ en duik nog even het water in! Of je nu op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje, team building, een ludieke vrijgezellendag of een gezellig familie-uitje in Limburg, Fun Beach Group Events creëert je ideale dag.
Ga voor meer informatie en mogelijkheden naar de website.

groepsactiviteiten

Openingstijden en contact

Fun Beach Event & Leisurepark is vanaf  mei t/m oktober iedere dag geopend voor strandgasten van 10.00 tot 19.00.

Velkenskamp 1
6097 NN Panheel
T 0031475 - 579085
E info@funbeach.nl
www.funbeach.nl


Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Bestel hier je tickets!