Camping met diverse campers en tenten

Kamperen in Limburg

Alles over kamperen in Limburg

Heb je zin om er lekker op uit te trekken? Dan ga je natuurlijk kamperen in Limburg. Gezellig samen op de camping. Uitzicht op het water, aan de rand van een stad of midden in de natuur. Het is allemaal mogelijk. Lees snel verder en ontdek de leukste kampeerplekken in Limburg. 

Campings in Limburg

Zoek je een geschikte camping? Van boerderij- of mini-camping tot familiecamping of glamping. Kamperen in Limburg is een echte aanrader. Klik hier voor een overzicht van campings  en ontdek waar je in Limburg kunt kamperen. 

Filter op plaatsnaam, categorie of eigenschappen. Wil je bijvoorbeeld weten of je jouw hond mag meenemen of dat er een zwembad aanwezig is? Klik dan op de filter en vink jouw wensen aan. Binnen no time heb je een geschikte camping gevonden. 

Campings in Limburg
 

Kampeerterrein met campers en tenten

Camperplaats of trekkershut

Reis jij liever van plek naar plek? Bekijk dan hier een overzicht van camperplaatsen en trekkershutten. Ideale plekken om kort te kamperen in Limburg.

Er zijn in Limburg genoeg camperlocaties te vinden. Kamperen in Limburg, met als uitvalsbasis een camperplaats, is ideaal om de regio te ontdekken. Pak de fiets van de fietsendrager of trek je wandelschoenen aan. Dé perfecte manier om te genieten van al het moois. 

Ga je op fiets- of wandelvakantie? Dan is een overnachting in een trekkershut aan te raden. Gezellig samen in een houten blokhut overnachten. Knusser gaat het niet worden. Trekkershutten zijn vaak in óf dichtbij de natuur gelegen. Ideaal dus voor een goede nachtrust om vervolgens de volgende ochtend weer vroeg op pad te gaan in de natuur.

Camperplaatsen en trekkershutten

Trekkershut

Gezellig kamperen in Limburg

Kamperen in Limburg is een echte aanrader. Heb je zin in een actieve vakantie of wil je juist tot rust komen? Er is genoeg te beleven in de regio. Van cultuur snuiven tot paardrijden. Van fietsen tot zwemmen. Kamperen in Limburg is voor iedereen leuk!  Inspiratie voor een dagje uit is er in overvloed. 

Gezellig samen kamperen