Speeltuin

Het AquaFunPark van BillyBird Park Drakenrijk
Ballonvaart in de speeltuin van Drakenrijk
Goudzoeken bij BillyBird Park Drakenrijk
De Beachbar bij Drakenrijk
Kinderen duiken van het duikeiland bij BillyBird Park Drakenrijk

BillyBird Park Drakenrijk

Geniet met je gezin van een lekker dagje uit bij BillyBird Park Drakenrijk. Kom pootjebaden, zandkastelen bouwen en spelen in de buiten speeltuin vol ‘echte’ draken.

Dagje uit voor het hele gezin

Heb je het warm en wil je afkoelen, dan neem je hier een verfrissende duik in het strandbad. Bij de nieuwe Beach Bar haal je een heerlijk gekoeld drankje en voor een smakelijk hapje ga je naar het terras met uitzicht op het strandbad. Op het strand is er voor de oudere jeugd van alles te doen. Zo is er een volleybalveld en voetbalveld.
 

AquaFunPark 

Het AquaFunPark is een hindernisbaan op het water. De attractie kan gebruikt worden door kinderen, jeugd en volwassenen. Zwemvesten en een zwemdiploma zijn verplicht.

Bij Drakenrijk is eigen eten ook toegestaan, met uitzondering van barbecues. Drakenrijk verzorgt ook graag jouw kinderfeestje of schoolreisje. Kijk voor mogelijkheden of kijk op www.billybird.nl/drakenrijk

Wanneer

zondag: 10:00 - 18:00
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 18:00


Drakenrijk is van mei tot en met augustus geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De receptie met entree is open tot 16.00 uur. Bij mooi weer is Drakenrijk ook op andere dagen geopend. De actuele openingstijden worden altijd via de Facebookpagina van Drakenrijk en via de website van Drakenrijk gecommuniceerd.  

Contact en locatie

BillyBird Park Drakenrijk
Drakenrijk 1
5953 TP
Reuver