Fietsroute: Klein geluk in Roerdalen

Klein Geluk in Roerdalen route
Markt 17
6041 EL
Roermond

Fietsroute

Lengte: 40 km. Deze Klein Geluk in Roerdalen knooppuntenroute leidt je door een afwisselend landschap met vele mooie uitzichten. Onderweg fiets je door o.a. Posterholt, Vlodrop, Herkenbosch en St. Odilienberg. Dorpen waar gastvrijheid nog met de hoofdletter 'G' wordt geschreven.

Fietsen door mooie natuurgebieden maakt je al heel gelukkig, maar van deze route word je extra blij. Deze fietstocht neemt je mee langs de mooiste plekken in de gemeente Roerdalen. Ervaar de stilte van het bos, proef de gezellige sfeer en geniet van de gastvrije dorpjes en neem de tijd om deze geluksplekken in je op te nemen.

26 plekken van geluk
Het start- en eindpunt van deze route ligt in het dorp Sint Odiliënberg. De gemeente Roerdalen bestaat uit zes dorpen met in totaal 20.000 inwoners. Iedereen is natuurlijk op zoek naar geluk. De gemeente heeft uiteindelijk 26 geluksplekken gekozen die belangrijk zijn voor de bewoners van de gemeente. Zes van deze plekken zijn ook heel leuk voor kinderen. 

Actief werken aan gelukkig zijn
Op elke plek krijg je drie leuke tips om uit te voeren. Probeer deze tips samen met anderen uit en het geluk komt vanzelf. Het is belangrijk om ook daadwerkelijk creatief en actief bezig te zijn. Van alleen lezen over geluk word je waarschijnlijk niet snel gelukkiger. Je moet er nu eenmaal zelf iets voor doen.

Meer informatie
Deze route neemt je mee langs een aantal van de 26 geluksplekken. Bij de VVV locaties is een brochure verkrijgbaar waarin alle geluksplekken beschreven staan met een handige plattegrond erbij.

Let op: deze route gaat deels over onverharde paden.
 

Eigenschappen
Route: 35-50 km.
Knooppuntenroute
Route van A naar A

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.