Klimbos Weert

Meisje is aan het klimmen in het klimbos in Weert
Parcour van Klimbos Weert
instructeur geeft uitleg aan een groep kinderen over het klimmen in hetklimbos

Klimbos

Klimbos Weert is een geschikt uitje voor kinderen, jongeren & volwassenen. Je vindt dit prachtige Klimbos in Recreatiegebied de IJzeren Man in Weert. 

Klimpark

Voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of kinderfeestje boek je bij Klimbos Weert dé uitdaging die iedereen moet beleven! Ben je op vakantie? Of zoek je een leuk dagje uit? Dan kan je als familie of met vrienden ook terecht bij dit klimpark midden in de bossen. 

Verschillende klimparcours

Klimbos Weert heeft vier verschillende klimparcours met hindernissen tussen de bomen, variërend in moeilijkheidsgraad. Je hebt in totaal 2,5 uur om de veiligheidsinstructie te volgen en de 4 parcoursen af te leggen.

Veiligheid

Om de parcours veilig te kunnen afleggen is een minimale lengte van 130 cm nodig. Dit is wel echt de minimale lengte, dus 129,5 cm lengte is helaas niet mogelijk (minimale leeftijd is meestal 8/9 jaar). Daarnaast mag je niet zwaarder zijn dan 120 kg en is het niet toegestaan om sieraden (oorbellen, armbandjes, kettingen, horloges) te dragen tijdens het klimmen. Kijk voor alle voorwaarden op deze link

Recreatiegebied de IJzeren Man Weert

Klimbos Weert ligt in het prachtige Recreatiegebied de IJzeren Man in Weert. Hier is naast het Klimbos nog van alles te beleven. Dus wij zouden zeggen maak er een heel dagje uit van!

Om wachten of teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om online te reserveren via de onderstaande blauwe button.

Eigenschappen
Boeking alleen via reservering v.t.v.