Outdoor Escape Weert

Outdoor Escape Weert
Geurtsvenweg 8
6006 SN
Weert
The Magic Portal spelen van Outdoor Escape Weert
De escape koffer om de puzzels van outdoor Escape Weert op te lossen
De juiste code invoeren om te ontsnappen
Puzzelen met behulp van de tablet bij Outdoor Escape Weert
Ook je telefoon heb je nodig om te puzzelen bij Outdoor Escape Weert

Escape Room

Electronic Fun

Bij Outdoor Escape Weert ga je in een groepje van 2 tot 6 personen op missie. Je loopt een route van ongeveer 3 kilometer door het natuurgebied de IJzeren Man of door de binnenstad van Weert. Tijdens deze 2,5 uur durende route ga jij, samen met je team, verschillende uitdagende puzzels en opdrachten oplossen. Dit doe je met behulp van een Ipad en de ActionPack.

Tijdens een outdoor escape ga jij, samen met je vrienden, familie, collega’s, etc. op pad. Je gaat een route lopen die je naar de mooiste plekken in Weert brengt, maar met een twist. Je hebt namelijk een missie! Om deze missie te volbrengen word je op pad gestuurd met een Ipad en een ActionPack. Je voltooidt verschillende uitdagende opdrachten die leiden tot jullie escape.

Outdoor Escape Weert biedt verschillende uitdagende games aan, met het unieke element dat ze allemaal buiten gespeeld worden! Dit zorgt voor een enorm  speelveld waarbij er voor iedere groep, dé perfecte outdoor escape klaarstaat! Benieuwd naar meer?

“Operation Mindfall” en “Magic Portal”

Bij Operation Mindfall ga je de wereld redden om een tegengif te vinden om het grondwater in de wereld vrij te maken van een virus en daarna de in de servers van “Spider Tech” de countdown stoppen die het virus zal activeren. Je krijgt per team een Ipad met een koffer met gadgets die je nodig hebt om de puzzels op te lossen! Speelbaar vanaf een leeftijd van 14 jaar en ouder.

Bij Magic Portal gaan de deelnemers magische kristallen vinden om de poort tussen onze wereld en een wereld vol trollen, gnomen en aardmannetjes te sluiten om zo onheil te voorkomen. Elk team krijgt een Ipad en een speciale tas met gadgets mee om de puzzels op te lossen en zo de magische kristallen te vinden en de wereld te redden!
Deze game is beschikbaar in de normale versie én een speciale kidsversie zodat die ook voor kinderen/families geschikt is!

Je kan een outdoor escape game boeken in ons mooie recreatiegebied of in  het stadscentrum van Weert. Kies je voor het recreatiegebied dan start je bij de locatie van Klimbos Weert en kies je voor het stadscentrum dan start je bij Brasserie Antje van de Statie tegen over het station!

 

Praktische informatie

Outdoor Escape Weert

Outdoor Escape Weert
Geurtsvenweg 8
6006 SN
Weert

Ook op deze locatie