VVV Baarlo

VVV Baarlo
Grotestraat 16a
5991 AW
Baarlo
Het pand van VVV Baarlo
De balie van VVV Baarlo
VVV Baarlo - de folderwand en de VIA
icon/category/fallback

VVV-vestiging

Ben je op zoek naar toeristische informatie over de gemeente Peel en Maas en omgeving? Bij VVV Baarlo ben je aan het juiste adres. 

Baarlo in de gemeente Peel en Maas

Het dorp Baarlo, gelegen tussen Peel en Maas, weet natuur, historie en kunst tot een eenheid te brengen. Vanaf de Markt bijvoorbeeld zie je veel historie zoals de oude wasplaats, de watermolen, kasteel D’Erp aan de kasteelweide en natuurlijk kunstwerken van de wereldberoemde kunstenaar Tajiri.

Assortiment VVV Baarlo

De winkel van VVV Baarlo vind je in de Grotestraat, niet ver van de Markt. In deze winkel vind je o.a. veel informatie over de omgeving, een breed assortiment fiets- en wandelkaarten, streekproducten, ideetjes voor uitstapjes. Wij kunnen je ook adviseren waar je lekker kunt eten en welk adres geschikt is om te overnachten. Kortom: een persoonlijk advies op maat. 

VVV Baarlo biedt ook verschillende cadeaukaarten aan zoals de VVV cadeaukaart, de Peel en Maas Cadeaubon, de Nationale Bioscoopbon, de Peel en Maas aetbón en nog veel meer.

Naast al deze leuke artikelen kun je bij VVV Baarlo ook deelnemen aan verschillende excursies, zowel in je eentje als met een groep. Wil je weten welke (groeps)excursies VVV Baarlo allemaal aanbiedt? Klik dan op onderstaande button.

Excursies in Baarlo en omstreken

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 09:30 - 16:30
dinsdag: 09:30 - 16:30
woensdag: 09:30 - 16:30
donderdag: 09:30 - 16:30
vrijdag: 09:30 - 16:30
zaterdag: 09:30 - 12:30

Op dinsdag t/m vrijdag tussen de middag (12:30 - 13:30 uur gesloten)

Januari tot Pasen:             
Maandag t/m vrijdag ’s morgens gesloten.
Van juni t/m augustus:     
De hele dag geopend.
Juni:                                         
Maandagmorgen gesloten.