Naar Roermond Centrum

De Roerkade en Buitenop in Roermond, de buitenste singelring

Roermond centrum, goed bereikbaar

Ben je van plan om naar Roermond Centrum te komen maar weet je nog niet hoe? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden die er zijn om af te reizen naar het centrum. Roermond is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Het (bus)station ligt op 5 minuten lopen van het centrum en er zijn ook verschillende parkeerplaatsen waar je je auto kunt parkeren. Woon je niet al te ver weg van Roermond? Kom dan op de fiets. Roermond is goed bereikbaar met de fiets en er zijn voldoende plekken waar jij je fiets kunt stallen en je elektrische fiets gratis kunt opladen.

Parkeren in Roermond Centrum

Parkeren is geen probleem in Roermond. Er zijn verschillende overdekte parkeergarages in het centrum van Roermond waar je de hele dag kan parkeren. Voor korte bezoekjes kan je maximaal één uur parkeren op een parkeerplaats op straat binnen de Singelring. Langer parkeren binnen de Singelring kan ook in een van de parkeergarages of op een van de parkeerterreinen.

Lees hier meer over parkeren in Roermond

Parkeergarage Kazerneplein Roermond centrum

Naar Roermond met de bus of trein

Het treinstation en de bushalte liggen vlak naast het centrum van Roermond. Daarom is het openbaar vervoer ideaal om mee naar Roermond te reizen. De NS heeft een speciale Spoordeelactie waarmee je goedkoop met de trein naar Roermond kunt komen. Koop voordelig een kaartje via de spoordeelwinkel en plan je reis met OV9292 of de NS reisplanner.

Spoordeelactie Roermond

Treinstation Reuver

Op de fiets naar Roermond

Roermond is goed bereikbaar voor alle soorten fietsers. Door het centrum heen vind je zowel bewaakte als onbewaakte fietsenstallingen. Daarnaast zijn er verschillende gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen. Het oplaadpunt kan ook gebruikt worden voor het opladen van een laptop of telefoon.

Fietsvoorzieningen in Roermond

Fietsen aan de Roerkade in Roermond

Shuttle bus Amsterdam

Wil je vanaf Amsterdam naar het Designer Outlet in Roermond? Dan kan je ook gebruik maken van de Hop-On Hop-Off bus. Deze bus vertrekt om 8.00 uur in Amsterdam en arriveert rond 11.00 uur in Roermond. Hier kan je je hart ophalen in alle designerwinkels. Om 16.00 uur vertrekt de bus weer naar Amsterdam en kan jij terugkijken op een leuke dag in de Designer Outlet.

Bestel hier je Shuttle Bus ticket

Stelletje heeft goed ingekocht en loopt door de winkelstraatjes van het Designer Outlet Roermond

Met de Flixbus naar Roermond

Roermond is ook rechtstreeks met de Flixbus bereikbaar vanaf het buitenland. Daarnaast kan je Roermond ook als opstapplaats gebruiken voor een trip naar het buitenland. Met voldoende beenruimte en zitplaatsgarantie zorgen de comfortabele bussen van Flixbus voor een plezierige en stressvrije reis naar Roermond. FlixBus zorgt ervoor dat je uitgerust en relaxed op je bestemming aankomt. Plan je route op www.flixbus.nl.

Bushalte Roermond: Busstation Roermond, Stationsplein 8, 6041 GN Roermond.

De groen-oranje Flixbus rijdt over de openbare weg langs een meer.