Elektrische fiets

Elektrisch fietsen in Limburg

In hartje Limburg is er ieder seizoen veel te zien en beleven. Ontdek je graag (meer van) Limburg per elektrische fiets? Fietsend door de regio is nóg aangenamer met een e-bike. In de gehele provincie zijn er vele fietsroutes van uiteenlopende afstanden aanwezig. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Limburg verkennen per e-bike

Limburg is niet voor niets geliefd. De natuur is prachtig, afwisselend en zeker ideaal om per elektrische fiets te verkennen. Zowel de korte als lange afstanden zijn de moeite waard! Neem een kijkje op onze webpagina Fietsen in Limburg voor extra inspiratie en tips. Ook zijn deze fietstips nuttig om vooraf te weten. Met de fietsrouteplanner is het ook mogelijk om zelf een route samen te stellen.

Fietsrouteplanner Noord- en Midden-Limburg

E-bike routes in Limburg

Op pad met de elektrische fiets is zeker aan te raden in Limburg. Er zijn vele verharde en brede paden die begaanbaar zijn met de elektrische fiets. Ontdek hier geschikte e-bike fietsroutes in de regio van minimaal 50 kilometer.

E-bike

Gratis oplaadpunten 

Onderweg een lege accu? Geen zorgen! In Limburg zijn talloze oplaadpunten te vinden. Geniet ondertussen van een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje Limburgse vlaai.

Ben je toevalig in de omgeving van Roermond? Hier vind je namelijk in de binnenstad vijf gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Oplaadpunten in Roermond

Elektrische fiets kopen

Bij fietsenwinkel Green Drive in Oostrum kan je terecht voor het kopen van een elektrische fiets. Ook voor het ombouwen van je fiets naar een e-bike ben je hier op het juiste adres. Je ervaart de beste service bij Green Drive!

Green Drive fietsenwinkel