Otter Easy Houseboats

Otter Easy Houseboats - Parkeerplaats 3 Poort 9
Maasdijk 1
3640 Kinrooi
Ophoven
icon/category/vaar_route

Bootverhuurbedrijf

Vakantiehuis

Geniet van een ontspannen vakantie in het Maasplassengebied van Limburg door een huisboot te huren. Ervaar hetzelfde comfort als in een luxe vakantiewoning en beleef een unieke vaarvakantie. U heeft geen vaarbewijs nodig, uw trouwe viervoeter kan mee, en u heeft de vrijheid om te kiezen uit diverse beschikbare huisboottypes.

Hoe het begon:

We droomden, zoals velen, van wonen op het water: de rust, de natuur, de ultieme vrijheid. Het idee van een eigen boot begon steeds meer vorm te krijgen. Maar welk soort boot? Een groot jacht? Of misschien een knusse 'houseboat' zoals die in Duitsland, Frankrijk en Finland zo populair zijn?

We begonnen te plannen hoe onze 'huisboot' eruit zou moeten zien. Grootte, inrichting, comfort... Vragen stapelden zich op. Eén ding stond vast: de boot moest gezellig en modern zijn. We besloten professionals in te schakelen en vonden een werf die onze wensen kon realiseren. Na een bezoek aan de werkplaats en een proefrit waren we overtuigd. Onze huisboten werden gebouwd door de bekende Rollyboot Werf in Brandenburg an der Havel, Duitsland, en de La Mare Houseboat in Polen, en kregen de naam "Otter Easy Houseboats."

De zoektocht naar de perfecte ligplaats begon. We vonden de prachtig gelegen haven De Spaanjerd, met ruime ligplaatsen en een adembenemend uitzicht. Hier begonnen we met onze eerste huisboot, die met zijn zonnedek, terras en gezellige zitgedeelte meteen een vakantiegevoel opriep. Geen standaard B&B of vakantiewoning meer nodig, toch?

Bij Otter Easy Houseboats willen we dat u ontspannen door het prachtige grensrivierlandschap van Belgisch en Nederlands Limburg kunt varen. Onze huisboten zijn gemakkelijk te besturen en bieden hetzelfde comfort als een luxe vakantiewoning of appartement. We maken varen toegankelijk en bereikbaar en willen onze gasten dezelfde recreatieve ervaring bieden als in andere landen waar het huren van een huisboot normaal is.

Varen of niet varen:

U kunt onze boten zowel varend als niet varend huren. Heeft u vragen? Stel ze gerust via de chat of ons contactformulier. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! Otter Easy Houseboats staat voor snelle, open en eerlijke communicatie. Maak u klaar voor avontuur!

Foto's: Otter Easy Houseboats

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
0,79km
Restaurant
 
1,60km
Bezienswaardigheid
 
1,60km
Bezienswaardigheid
 
1,60km
Eetcafé
 
 
2,24km
Terras
 
2,38km
Bezienswaardigheid
 
 
 
3,61km
Bezienswaardigheid
 
 
3,69km
Wandelroute
 
3,69km
Wandelroute
 
3,69km
Bezienswaardigheid
 
 
3,73km
Lounge / Hip en Trendy
 
3,74km
Restaurant
 
3,77km
Restaurant
 
3,83km
Fietsroute
 
3,84km
Bezienswaardigheid
 
3,94km
Restaurant
 
3,96km
Bezienswaardigheid
 
 
4,03km
Bezienswaardigheid
 
4,12km
Bezienswaardigheid
4,19km
Bezienswaardigheid
 
4,37km
Bezienswaardigheid
 
4,50km
Bezienswaardigheid
 
4,50km
Restaurant