Wandelen in Weert

De gemeente Weert is dé wandelgemeente bij uitstek. Niet alleen kun je in de stad Weert ontzettend goed wandelen ook in de dorpen rondom Weert is het een genot om te wandelen. Zo wandel je door prachtige natuurlandschappen en langs interessante bezienswaardigheden. Door een goed netwerk van wandelpaden, wandelroutes en bewegwijzering is wandelen in Weert een échte aanrader.

Advertentie

Fietsen in Weert

Naast wandelen kun je in de gemeente Weert ook uitstekend fietsen. Er zijn veel, goed gemarkeerde fietsroutes waarbij je langs de mooiste plekjes en de leukste horecagelegenheden komt. Fiets langs het kanaal door prachtige natuur en bezoek de mooiste plekken in het centrum. Vergeet niet te stoppen bij één van de terrasjes voor een heerlijk drankje tijdens jouw fietstocht door Weert.

Routenetwerk in de gemeente Weert

Via het wandel- en fietsroutenetwerk kun je in de gemeente Weert heerlijk fietsen en wandelen. Echter zijn er ook tal van andere routes te vinden die kris kras door de gemeente lopen. Zo zijn er bijvoorbeeld auto- en motorroutes beschikbaar. In de bossen kun je prima mountainbiken en ook voor de ruiters en menners zijn er meerdere mogelijkheden om in de gemeente Weert een ruiterroute of menroute te rijden.