1e Lustrum Challenge: 
Meerdaags Wandelevenement Venray

Venray, 15 december 2023 - Ben je een gepassioneerde wandelaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In samenwerking met Friends of Walking organiseert het Meerdaags Wandelevenement Venray een fantastische challenge ter gelegenheid van hun eerste lustrum.

Het Meerdaags Wandelevenement Venray is al vier jaar lang een geliefd evenement onder wandelliefhebbers. In 2024 vieren we ons 1e lustrum groots, vandaar dat we deze bijzondere challenge bedacht hebben. Het doel is om zoveel mogelijk wandelaars te inspireren om deel te nemen aan onze challenge en zo fit en goed voorbereid aan de start te verschijnen van het 1e lustrum. Voor deze speciale challenge werken we wederom samen met Friends of Walking, een organisatie die zich richt op het bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van wandelen.

Challenge

De challenge is om in de periode van 1 januari tot en met 31 mei maar liefst 500 km af te leggen. Dit kun je op jouw eigen tempo doen, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel km's per dag of per week je wilt wandelen. Je hebt dus 5 maanden de tijd om dit doel te behalen. Je bepaalt ook zelf waar je deze km's gaat maken.

Inschrijven challenge

Inschrijven voor de challenge kan via de link https://friends-of-walking.sumupstore.com/product/lustrum-challenge-ism-meerdaags-wandelevent-venray. De deelnamekosten bedragen € 8,95 per persoon. Je ontvangt na het voltooien van de challenge, een collectors item in de vorm van een speciale munt. Na je registratie ontvang je informatie over het bijhouden van de gelopen km's.

Meerdaags Wandelevenement Venray

Tijdens het Meerdaags Wandelevenement Venray kun je genieten van prachtige wandelroutes door de natuurrijke omgeving van Venray. Je hebt verschillende afstanden waaruit je kunt kiezen, variërend van 10 km tot wel 50 km per dag. Op zondag bestaat ook de mogelijkheid om 5 km te lopen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis aan deze afstand deelnemen.

Inschrijven Meerdaags Wandelevenement Venray

Inschrijven voor het 1e lustrum van het Meerdaags Wandelevenement Venray kan nu ook al via de link https://wandelevenementvenray.nl/inschrijven/.

Over Friends of Walking

Friends of Walking is een organisatie die zich richt op het bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van wandelen. De organisatie organiseert verschillende wandelevenementen en -activiteiten, waaronder de Lente Challenge, de Herfst Challenge en de 1e lustrum challenge van het Meerdaags Wandelevenement Venray.